TCL 302U. Cum arată smartphone-ul de 300 de lei

Data: 30/01/2016 | Autor: .

TCL 302U gadgetreport.ro

Tu ce îţi doreşte de la un telefon, dincolo de apeluri? Să intri cu el pe internet, pe Facebook, să asculţi muzică, un post de radio in FM, să vezi un film, să faci nişte poze şi, de ce nu, să te joci un game din Play, nu-i aşa? Dar câţi bani eşti dispus să investeşti într-un astfel de telefon?

GadgetReport.ro îţi prezintă astăzi un alt telefon chinezesc interesant, din seria celor foarte ieftine şi care oferă cu mult peste preţul cerut.

TCL 302U este un smartphone cu un ecran optim, de 5 inchi, VGA, prins într-o carcasă cu margini metalice şi cu un capac din poliuretan care îţi permite să ai acces la baterie şi la sloturile pentru cele două cartele de telefon (dual SIM) şi SDCard sau TFCard.

Telefonul are un profil interesant, subţire, cu un difuzor plasat pe spate care se aude puternic.

TCL 302U este propulsat de un procesor quad-core de la Mediatek, MTK6735 pe 64bit, tactat la 1.0GHz, care rulează împreună cu 1GB RAM un sistem de operare Android 4.4, curat, fără aplicaţii nedorite.

Acest telefon chinezesc are un spaţiu de stocare de 8 GB, pe care, aşa cum spuneam, îl puteţi extinde printr-un card până la 32 GB, astfel încât să ai toată muzica şi filmele preferate la dispoziţie.

TCL 302U gadgetreport.ro nou 3

TCL 302U are o placă video Mali T720 care îi oferă o performanţă decentă în jocuri, însă nu aveţi pretenţii de flagship. Telefonul are dotări modeste, însă optime pentru o experienţă Android fără întreruperi, nimic mai mult.

TCL 302U gadgetreport.ro nouLa acest capitol este inclusă şi perechea de camere de 0,3 MP pentru selfie şi cea de 5 MP de pe spate, care face poze ok, dar fără cine ştie ce performanţe. Să nu uităm că telefonul costă numai 300 de lei.

Cert este că TCL 302U se descurcă excelent pe internet, fiind 4G şi având o placă de reţea care îi permită să vadă routerele wireless fără probleme.

Telefonul are HD Voice, care face ca toate convorbirile să se audă clar şi, în plus, oferă Radio FM, astfel că îl vei putea folosi oriunde pentru a asculta posturile de radio.

Telefonul chinezesc are o baterie de 1800 de mAh, care îi oferă o autonomie de 24 de ore şi poate fi cumpărat de pe Gearbest.com la preţul de 73,63 dolari.

TCL 302U gadgetreport.ro nou 2