The Lion King (Regele Leu) revine cu o ecranizare de excepție

Data: 26/07/2019 | Autor: .

,,The Lion King / Regele leu”, cel mai nou film Disney, care poartă semnătura unică a regizorului Jon Favreau, este un spectaculos film de aventură, care ne poartă într-o călătorie în savana africană, unde se naște un nou rege cu un destin special. 

Distribuția  filmului „Regele leu”, aduce un tribut poveștii originale, mai ales prin vocile unor actori sau artiști ca James Earl JonesDonald Glover, Beyonce Knowles Carter, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key.

Cel mai îndrăgit film Disney, „Regele Leu”, regizat de Jon Favreau, ne poartă într-o călătorie inedită prin savana africană, unde un viitor rege se naște. Simba își idolatrizează tatăl, Regele Mufasa, și își urmează cu toată inima destinul ce i-a fost scris – acela de a fi rege. Însă nu toți cei din regat sărbătoresc de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, uneltește pe ascuns. Lupta pentru Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat în cele din urmă. Cu ajutorul unor noi prieteni curioși, Simba va trebui să se descurce de unul singur și să recapete ceea ce i se cuvine de drept – tronul junglei.

Respectând întru totul povestea clasică, Favreau folosește tehnici de filmare de pionierat pentru a aduce personajele emblematice pe marile ecrane.

 

Dincolo de poveste, noul film The Lion King se remarcă prin grafica de un realism incredibil. Ai impresia că personajele sunt reale, că totul se întâmplă într-o junglă obișnuită și că personajele sunt filmate în realitate.

The Lion King

Posterul oficial al filmului The Lion King

The Lion King  poate fi văzut atât în variantă dublată cât și subtitrată,  în format 3D, IMAX 3D cât și 4DX. The Lion King (Regele Leu) este distribuit de către Cine Forum România.