Top 10 – cele mai bune seriale din 2017

Top 10 – cele mai bune seriale din 20172017 a venit cu o ofertă excelentă de seriale online. De la „Victoria” la „Taboo”, „The Young Pope” şi „Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events”, avem de unde alege producţii de calitate. GadgetReport.ro a realizat un top cu cele mai interesante seriale difuzate în prezent, iar cele mai multe le putem vedea şi din România, pe Netflix, Amazon Prime, HBO, site-urile piratate şi torenţi.

Vedeţi mai jos trailerele video cu Top 10 – cele mai bune seriale noi de pe internet

1. „Legion” (FX)
SCOR: 82
Produs de Noah Hawley (Fargo), serialul „Legion” prezintă o nouă aventură din seria Marvel. Povestea este construită în jurul lui David Haller (Dan Stevens), un bărbat care şi-a trăit aproape toată viaţa într-un spital de psihiatrie şi care, odată externat, se loveşte de realitate. Trece printr-o serie de experienţe care îl fac să se întrebe dacă este un om normal sau nebun.

2. „Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events” (Netflix)
SCOR: 81
Bazat pe nuvela lui Daniel Handler, serialul, cu Neil Patrick Harris în rolul Contelui Olaf, spune povestea a trei fraţi care rămân fără părinţi în urma unui incendiu devastator. Olaf face totul pentru a pune mâna pe moştenirea acestora. Serialul este unul cu adevărat ieşit din comun, oferind o atmosferă specială, cu un puternic accent fantastic. Este o capodoperă din multe puncte de vedere.

3. „One Day at a Time” (Netflix)
SCOR:79
Reeditarea serialului de comedie din anii 70 urmăreşte viaţa unei familii de cubanezi – o mamă divorţată, interpretată de Justina Machado, copiii ei şi bunica acestora, jucată de Rita Moreno – care încearcă să supravieţuiască provocărilor vieţii din SUA.

4. „Sneaky Pete” (Amazon)
SCOR: 77
Serialul difuzat de Amazon Prime urmăreşte aventurile lui Marius (Giovanni Ribisi) un tip inteligent, fost puşcăriaş, care încearcă să supravieţuiască sub o nouă identitate, fiind căutat de Mafie. Problemele se ţin scai de el chiar şi în noua familie, una care trăieşte de pe urma cauţiunilor pentru cei condamnaţi.

5. „Detroiters” (Comedy Central)
SCOR: 75

Produs de Jason Sudeikis, care şi interpretează un rol în serial, „Detroiters” spune povestea a doi publicitari simpatici, gay, care încearcă să îşi facă un nume în lumea publicităţii.

6. „The Young Pope” (HBO)
SCOR: 68
Unul dintre cele mai apreciate seriale din 2017, „The Young Pope” îl prezintă pe Jude Law în rolul tânărului Pius XIII, primul papă american din istorie. O poveste complicată, extrem de bine realizată, care prezintă evenimentele neaşteptate şi jocurile de pe scena Bisericii Catolice.

7. „Riverdale” (The CW)
SCOR: 67
„Riverdale” poate fi definit ca o combinaţie între „Archie” şi „Twin Peaks.” Este o poveste dark, inedită, produsă de Greg Berlanti, cel care a realizat şi „Supergirl”, „The Flash” şi „Arrow.”

8. „Taboo” (FX)
SCOR: 67
Un serial cu parfum de epocă care-l prezintă pe Tom Hardy, actorul din „The Revenant” şi „Mad Max: Fury Road”, în rolul unui aventurier care, în 1814, se întoarce în Londra natală duooă ce, timp de 10 ani, a fost dat dispărut în Africa. Serialul prezintă lupta acestuia pentru a păstra moştenirea tatălui său, puternica firmă East India Company.

9. „Victoria” (PBS)
SCOR: 67
Este povestea tinerei Victoria (Jenna Coleman) care, în 1837, este încoronată în fruntea Imperiului Britanic. Un serial excelent, care reuşeşte să redea într-un mod excelent atmosfera acelor ani şi mentalităţile specifice unei societăţi britanice prinsă încă în trecut.

10. „Santa Clarita Diet” (Netflix)
SCOR: 66
„Santa Clarita Diet” spune povestea Sheilei (Drew Barrymore), o mamă şi soţie care trăieşte în suburbia Santa Clarita din Los Angeles. Eroina se îmbolnăveşte şi ajunge un zombie, poftind la …carnea de om. În rolul soţului Sheilei, Joel, îl vedem pe Timothy Olyphant.