Un OZN surprins pe Lună? Imaginile video care fac furori pe internet

Data: 20/11/2022 | Autor: .

Un clip video cu adevărat ieșit din comun face furori pe internet. Este vorba de înregistrarea unui OZN surprins pe Lună. Imaginile au declanșat multiple controverse.

Această fascinantă înregistrare OZN arată un fel de navă mamă care eliberează un OZN mai mic pe suprafața Lunii. Clipul video a fost filmat din New Jersey la începutul lunii noiembrie 2022. Autorul a spus că au folosit un obiectiv de 500MM cu un X2 digital pe o montură stabilizată cu giroscop.

Este un OZN? Este un fake? Ce părere aveți?

 

Au descoperit astronauții NASA un OZN pe Lună?

NASA a întrerupt misiunile pe Lună într-un mod brusc și fără nicio explicație oficială. Care este motivul? Au descoperit un OZN pe Lună, care i-a determinat să renunțe la misiunile spațiale? Discovery News a lansat o teorie cu adevărat ieșită din comun. Astronautii din misiunea spatiala Apollo 16 ar fi descoperit, pe Luna, in cadrul misiunii din 23 aprilie 1972, o posibila epava a unei nave extraterestre.

Jurnalistii citeaza o scrisoare trimisa la NASA de un grup de parapsihologi reuniti sub egida Transception Incorporated din Austin, in care acestia afirma ca agentia spatiala ar ascunde dovezi ale prezentei extraterestrilor  pe suprafata Lunii.

Grupul, al carui purtator de cuvant este astrobiologul si fizicianul Paul Davies, cere publicarea celor aproape 1 milion de fotografii care au fost realizate in cadrul misiunii Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO).

Potrivit acestora, in momentul celei de-a treia calatorii, pe 23 aprilie 1972, astronautii John Young si Duke Charles  ar fi vazut o „epava a unei nave” extraterestre pe suprafata Lunii.

Expertii Transception au declarat ca singurele imagini facute publice pot indica structuri omenesti sau extraterestre, un fel de ” casa de stanca”.

Pentru a se elucida misterul este nevoie ca toate imaginile realizate pe Luna sa fie date publicitatii, sustin acesta.

“Daca ascultati transmisia audio, astronautii ar trebui sa primeasca un premiu Oscar din partea Academiei de film, pentru actiunea de la locul epavei, daca teoriile conspiratiilor se adeveresc”, a declarat fizicianul Paul Davies. Astronautii ar fi spus: „Uita-te, la marimea acestei stanci!”.

Steagurile SUA se dezintegrează pe Lună. Când vom mai ajunge pe satelitul natural al Pământului?