Voyager 8200 UC. Noile căşti bluetooth de la Plantronics

Data: 1/08/2017 | Autor: .
Voyager 8200 UC. Noile căşti bluetooth de la Plantronics

Voyager 8200 UC Black

Plantronics a anunţat lansarea unor noi căști Bluetooth stereo. Voyager 8200 UC includ microfon incorporat şi dispun de tehnologia de anulare pasivă și activă a zgomotului (ANC), relatează GadgetReport.ro

Voyager 8200 UC sunt complet manevrabile, cu microfoane multidirecționale în dublă pereche cu procesare digitală îmbunătățită a semnalului şi două niveluri de anulare pasivă și activă a zgomotului.

Calitatea audio asigură o experiență optimă, indiferent dacă efectuați un apel de conferință din mijlocul unui birou open space, ascultând muzica preferată în tren sau dacă lucrați dintr-o cafenea aglomerată. Caştile Voyager 8200 UC sunt disponibile în două culori: negru diamant și bej.

„Atunci când forța de muncă este extrem de mobilă, capacitatea unei afaceri de a-și asigura partenerii că angajații se pot concentra în timpul colaborării devine o prioritate de top”, a declarat Gavin Sear, Global Product Marketing Manager al Plantronics.

Voyager 8200 UC și recent introdusele Voyager 3200 UC pot fi gestionate complet prin Plantronics Manager Pro, serviciul opțional cu informații disponibile din suitele Asset, Usage, Conversation și Acoustic Analysis.

Durata de viață a bateriei wireless oferă până la 24 ore timp de ascultare. Folosind tehnologia Bluetooth, Voyager 8200 UC se poate conecta la computer Windows și Mac, la o gamă extinsă de telefoane prin IP cu ajutorul procesorului audio Plantronics BT600 USB, dar și direct la telefoanele și tabletele cu iOS și Android, asigurând o acoperire wireless de până la 30 de metri pentru dispozitivele Bluetooth® de clasa I.

Căştile sunt disponibile pe site-ul oficial Plantronics la preţul de 380 de dolari, adică aproximativ 1520 lei.