YouTube Go. Aplicaţia care îţi permite să vezi clipuri în offline

Data: 30/09/2016 | Autor: .

YouTube Go. Aplicaţia care îţi permite să vezi clipuri în offline

Google pregăteşte lansarea oficială a unei noi aplicaţii, intitulată YouTube Go, care vine să ofere utilizatorilor posibilitatea de a vedea clipuri video şi în modul offline, adică fără internet, relatează GadgetReport.ro

În primul rând, YouTube Go va oferi utilizatorilor posibilitatea de a descărca clipurile video pe care vor să le vadă în modul offline. Cu alte cuvinte, aceştia vor putea selecta materialele şi să le descarce în telefon sau tabletă atunci când sunt conectaţi la o reţea Wi-Fi, iar ulterior să le vizioneze când îşi doresc.

În plus, materialele video vor include un preview de tip GIF, un fel de rezumat al acestora. În acest fel, utilizatorii vor putea să aleagă mai uşor din oferta Youtube.

O altă facilitate inclusă în YouTube Go este posibilitatea de a vedea cât internet consumă vizionarea unui clip video, la diverse rezoluţii, şi a selecta, astfel, pe cea optimă.

YouTube Go permite, totodată, trimiterea către alţi utilizatori a clipurilor video prin bluetooth, fără să fie nevoie de utilizarea internetului mobil.

Aplicaţia va debuta pe piaţa din India, urmând ca ulterior să fie disponibilă şi la nivel internaţional.