Avengers: Endgame. Un film care nu trebuie ratat

Avengers: Endgame. Un film care nu trebuie ratat

Avengers: Endgame va ajunge în cinematografele din România pe 26 aprilie. Blockbuster-ul este unul dintre cele mai așteptate filme din acest an, biletele pentru premieră fiind epuizate din primele minute de când au fost puse în vânzare. Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel, relatează GadgetReport.ro

Noul Avengers este o continuare a filmului – “Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul infinitului”. Aici, povestea a plecat de la furia lui Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor, furie amplificată de faptul că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul. Posesor al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia de a viziona în premieră noul film Marvel și putem garanta că este tot ce își dorește un fan să vadă la un asemenea film. Noua producție va încheia un capitol foarte important din istoria Marvel și va deschise noi oportunități pentru următoarele filme din vastul univers al benzilor desenate.

“Avengers: Endgame ”, distribuit în România de Forum Film,îi regăsește pe Răzbunători înfrânți de Thanos, care, fericit posesor al celor șase pietre ale infinitului, și-a impus voința asupra umanității, nimicind jumătate din populația lumii, inclusiv numeroși Răzbunători. În urma unei distrugeri în masă, Răzbunătorii aflați încă în viață se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări, și anume să găsească în ei resursele necesare să îl învingă pe Thanos definitiv.

Cum nu dorim să dezvăluim nimic din cele văzute, putem spune doar că experiența va fi una spectaculoasă, scenele de luptă și efectele speciale fiind pe măsura așteptărilor fanilor.

“Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, considerat cel mai așteptat dintre filmele cu supereroi ale Studiourilor Marvel, îi are în distribuție pe Robert Downey Jr. ca Omul de Fier, Chris Evans – Căpitanul America, Mark Ruffalo – Bruce Banner, Chris Hemsworth -Thor, Scarlett Johansson – Văduva Neagră, Jeremy Renner – Hawkeye, Brie Larson – Căpitanul Marvel, Paul Rudd – Omul-Furnică, Don Cheadle – Mașina de Război, Karen Gillan – Nebula, Danai Gurira – Okoye și Bradley Cooper – Rachetă.

Gwyneth Paltrow revine ca Pepper Potts, alături de Jon Favreau ca Happy Hogan, Benedict Wong ca Wong și Tessa Thompson ca Valkyria. Așa cum era de așteptat, și Josh Brolin revine în rolul celui mai abject răufăcător, Thanos.

Filmul este regizat de frații Anthony și Joe Russo și este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Producător este Kevin Feige, iar producători executivi sunt Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau, James Gunn și Stan Lee.

Filmul merită văzut la un IMAX, cum este cel din cadrul CinemaCity București, acolo unde experiența vizuală este una fără concurență. Avengers: Endgame este disponibil în formatele 3D, IMAX 3D și 4DX.