Bill Clinton. Anuntul surpriza facut despre extraterestri (VIDEO)

Data: 4/04/2014 | Autor: .

clinton-extraterestrii

Fostul presedinte american Bill Clinton nu ar fi mirat daca intr-o buna zi ar da nas in nas cu un extraterestru. Marturisirea a fost facuta in show-ul TV al lui Jimmy Kimmel.

Fostul presedinte american a dezvaluit ca pe vremea cand se afla la Casa Alba a verificat daca exista extraterestri in celebra Zona 51 din Nevada.

“Exista celebra Zona 51. Iti amintesti de filmul SF cu acel extraterestru care traieste sub pamant in Zona 51? Am cerut sa se verifice tot ce aveam legat de Zona 51 ca sa ma asigur ca nu locuieste niciun extraterestru acolo”, i-a spus Clinton realizatorului emisiunii.

“In ultimii doi ani au fost descoperite cel putin 20 de planete in afara sistemului nostru solar, care par destul de indepartate de Sorii lor si destul de dense incat sa sustina o forma de viata. Teoria ca suntem singuri in univers este din ce in ce mai putin credibila.”, a declarat Clinton.

“Daca ne-ar vizita intr-o zi, nu as fi mirat. Sper doar ca nu va fi ca in filmul Ziua Independentei”, a mai spus acesta.