Cât vor costa Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G

Data: 20/07/2020 | Autor: .

Sud-coreenii de la Samsung se pregătesc de lansarea, pe 5 august, a noilor generații de smartphone-uri Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Dincolo de informațiile, pe surse, privind look-ul și hardware-ul noilor telefoane, au apărut, în premieră, și primele informații credibile privind prețurile de lansare.

Conform unui nou raport al publicației tehnologice sud-coreene ETNews , Samsung va comercializa noile telefoane la prețuri similare cu cele practicate la lansarea generațiilor de anul trecut.

Samsung Galaxy Z Fold 2 ar urma să coste aproximativ 1,990 USD, Galaxy Z Flip 5G – 1,370 USD, iar Galaxy Note 20 – 980 USD.

Potrivit jurnaliștilor, nu este exclus ca prețurile să fie modificate, în urma negocierilor cu operatorii de telecomunicații, cei care vor vinde telefoanele împreună cu abonamente.

Let's hope Samsung had some time to really perfect this one.

Samsung Galaxy Note 20 va include o funcție în premieră

Potrivit unor surse, au fost discuții interne la Samsung pentru a reduce prețul telefoanelor sale pliabile pentru a le face mai accesibile. Cu toate acestea, gigantul sud-coreean nu a putut scădea prețul datorită utilizării unor procese avansate, piese scumpe precum Ultra Thin Glass (UTG) și tehnologii inovatoare în dispozitivele sale pliabile.

Compania își propune să vândă peste 3 milioane de unități ale Galaxy Z Fold 2.

Galaxy Watch 3. Primele informații despre noul smartwatch Samsung

Samsung va poziționa telefoane pliabile ca produse ultra-premium, urmând ca o serie de telefoane pliabile ceva mai ieftine să fie lansate în 2021.

Galaxy Fold 2

Galaxy Fold 2 va include o serie de upgrade-uri majore față de predecesorul său, printre care ecranul principal de 7,7 inci, cu un afișaj mai mare pe partea din față a dispozitivului și suport pentru S Pen, totul la un punct de preț mai mic.

Noul smartphone Galaxy Fold 2 va cântări 229 de grame, cu aproape 40 de grame mai puțin decât primul Galaxy Fold. Telefonul nu va avea un stylus însă va fi oferit în patru versiuni de culoare, Martian Green,Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black. Primul model a fost vândut doar în ultimele două variante de culoare.

Galaxy Fold 2 va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Samsung Galaxy Z Flip 5G va avea același design ca modelul 4G, cu excepția compatibilității 5G.

Compania intenționează să lanseze Galaxy Z Fold 2 în magazine la cel puțin o lună după Galaxy Note 20, astfel încât vânzările sale să nu fie canibalizate.

Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3

Raportul susține, de asemenea, că Samsung lucrează cu diverse mărci precum Thom Browne pentru a lansa versiuni speciale ale Galaxy Z Flip 5G, dar decizia finală nu este încă luată. Galaxy Lite Fold ar putea fi lansat până la sfârșitul anului 2020 sau începutul anului 2021.

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale