Samsung Galaxy Note 20 va include o funcție în premieră

Data: 15/07/2020 | Autor: .

Noua generație de smartphone-uri Galaxy Note 20, pe care Samsung o va prezenta pe 5 august, în cadrul evenimentului Unpacked 2020, va include, în premieră, un ecran cu rată de refresh dinamică. În esență, telefonul își va adapta automat rata de la 60 la 120 Hz, în funcție de conținutul redat, de la filme, la jocuri și site-uri web.

Informația a fost lansată, pe surse, de Ice universe, care a prezentat, pe Twitter, o fotografie cu această opțiune, prezentă în meniul de setări al Note 20 Ultra.

Rată de refresh automată va face ca experiența de utilizare să fie mai fluentă. De la filme la jocuri, imaginile vor fi mult mai line, fără sacadări sau pierderi de culoare și contrast.

Potrivit Sammobile, rata de actualizare variabilă (VRR) este o caracteristică hardware care permite unui afișaj să-și modifice rata de reîmprospătare în timp real la orice număr între rata minimă și maximă de reîmprospătare.

Nu este exclus ca această facilitate, având în vedere că este una software, să fie lansată ulterior, ca un update, și pentru seria Galaxy S20, care suportă rate de refresh de până la 120 Hz. În prezent, modificarea ratei de refresh pe Galaxy S20 poate fi făcută doar manual.

CUM  VA ARĂTA GALAXY NOTE 20

Samsung Rusia a scăpat din greșeală, pe site-ul propriu, o imagine a viitorului telefon Samsung Galaxy Note 20, smartphone pe care sud-coreenii îl vor lansa pe 5 august, în cadrul evenimentului Unpacked 2020. Între timp, au apărut alte câteva imagini interesante și o listă cu specificațiile tehnice, aprobate de autorități.

Potrivit datelor publicate de MySmartPrice , Samsung Galaxy Note 20 Ultra va avea un nou procesor, intitulat Qualcomm Snapdragon 865 Plus, cu conectivitate 5G și va beneficia de încărcare wireless.

Samsung a primit, de asemenea, certificarea pentru o nouă copertă LED View pentru Galaxy Note 20 Plus, iar lista FCC menționează un S-Pen care aparține probabil celei mai mici variante a telefonului, Samsung Galaxy Note 20.

Alte zvonuri spun că telefonul va veni cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,9 ​​inci, precum și cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare în standard.

Dincolo de aceste informații, YouTuber-ul Jimmy Is Promo a postat câteva imagini despre care spune că prezintă versiunea negră a Galaxy Note 20 Ultra.

Fotografiile prezintă o singură cameră selfie cu poziție centrală și trei senzori pe spate, dintre care unul pare că are un obiectiv periscop. Galaxy Note 20+ va include camera de 108 megapixeli prezentă și pe Galaxy S20 Ultra.

Al patrulea senzor din partea dreaptă ar putea fi fie un senzor 3D ToF, fie o unitate de autofocus cu laser.

Butoanele de alimentare și volum sunt în partea dreaptă a telefonului, iar marginile din jurul ecranului sunt destul de subțiri. Telefonul va avea un ecran cu marginea curbă, dar curbura nu este la fel de accentuată ca până acum.

YouTuber susține că locația S Pen și difuzorul au fost mutate în partea stângă a telefonului.

O altă captură de ecran postată pe Twitter confirmă faptul că Samsung Galaxy Note 20 Ultra va veni cu Android 10 și One UI 2.5 .

Galaxy Note 20 va avea o baterie de 4.300 mAh, în timp ce Note 20 + / Ultra va avea un ecran de 6.9 inci și un acumulator de 4.500 mAh.

În cadrul evenimentului Unpacked 2020, Samsung va prezenta, totodată, noile modele Galaxy S Flip 5 G, Galaxy Fold 2, noul Samsung Galaxy Watch 3 și tableta Galaxy Tab S7.

Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale