Cea mai tare cuşcă pentru câini! Samsung Dream Doghouse (VIDEO)

Data: 6/03/2015 | Autor: .

Samsung Dream Doghouse

Dacă voi vă cumpăraţi cele mai noi gadgeturi, de ce n-aţi faci acest lucru şi pentru animalele voastre de companie. Asta s-au gândit sud-coreenii de la Samsung atunci când au construit cea mai spectaculoasă cuşcă pentru căţei, botezata pompos Samsung Dream Doghouse.

Construită drept sponsorizare pentru cunoscuta emisiune Crufts dog show („The World’s Largest Dog Show”) din Marea Britanie, cusca High-Tech dezvoltata de sud-coreeni pare desprinsă dintr-un film science-fiction.

Brian Dowling, dezvoltatorul ideii, a declarat ca “aceasta cusca am gandit-o in asa fel incat sa ii ofere catelului un ambient relaxant si sa il faca sa se simta confortabil”.

Cusca de caini are un design futurist si este decorata cu cateva imagini cu oase tocmai bune de ros. Are si niste perne confortabile, asa ca viitorul locatar va putea sa leneveasca si sa doarma ca in puf.

Cusca este inconjurata de un covoras de gazon artificial, iar catelul are si propria banda de alergat. Atunci cand ii este foame, apasa pe un buton si un dozator ii pune la dispozitie atat cat sa se sature. Iar daca se plictiseste, se poate uita la televizorul LED pe care pot fi redate imagini video care sa-l atraga.

Luxul oferit catelului are un pret pe masura. 20,000 de lire sterline. Cu siguranta se vor gasi multi clienti cu  dare de mana dispusi sa plateasca pentru ca cel mai bun prieten sa beneficieze de conditii la standardul stapanilor lor.