Cinci lucruri pe care NU trebuie sa le faci cadou de Craciun

Data: 20/12/2016 | Autor: .

Cinci lucruri pe care NU trebuie sa le faci cadou de Craciun

Ai cumpărat cadourile pentru cei dragi? Indiferent dacă ai făcut-o sau nu, citeşte cele cinci sfaturi de mai jos, prezentate de GadgetReport.ro. Asta pentru a evita să transformi momentul în care vine Moşu’ într-un eşec. Bonus îţi oferim şi câteva sugestii de cadou de Craciun!

1. Să nu oferi bani drept cadou de Craciun

Este poate cea mai mare greşeală pe care poţi să o faci de sărbători. Chiar dacă ţi se pare rezonabil şi corect să oferi o sumă de bani celor dragi cu gândul că mai bine îşi cumpără ei ce îşi doresc, nu face asta. De Crăciun, toată lumea aşteaptă să vină Moşul. Emoţia  descoperirii cadoului aşezat sub brad este, poate, cel mai semnificativ moment al sărbătorii.

2. Evită, pe cât posibil, cadourile sub formă de încălţăminte şi îmbrăcăminte

Dacă nu eşti sigur că persoana căreia vrei să îi faci cadou de Craciun o pereche de pantaloni, un pulover sau o pereche de cizme se încadrează în măsurile standard, mai bine renunţă la idee. Să îi oferi cuiva un lucru care să nu-i vină se poate transforma într-o mare dezamăgire.

3. Încearcă să eviţi parfumurile şi deodorantele

Să îi oferi unui bărbat un parfum drept cadou de Craciun poate fi o misiune riscantă. S-ar putea să nu-i placă mirosul, să îl considere prea dulce sau prea puternic etc. Este valabil şi pentru femei. Decât să te duci cu un parfum pe care ea să-l urască, mai bine cumpără-i o trusă de machiaj.

4. Nu oferi ornamente de Crăciun

Fiecare îşi împodobeşte bradul după propriile gusturi. Să te duci de Crăciun şi să oferi drept cadou, de exemplu, nişte globuri roşii, iar ei să aibă bradul pe argintiu e cel puţin straniu.

5. Evită să oferi părinţilor cadouri exclusiv pentru copii

E cel puţin ciudat să te duci la cineva în vizită şi să ai jucării, hăinuţe şi alte surprize pentru cei mici şi nimic pentru cei mari.

5 cadouri pentru EL

Să mulţumeşti un bărbat cu un cadou de Craciun pare o misiune imposibilă. Aşa că ne-am gândit să vă oferim un ghid simplu despre ce-şi doresc bărbaţii, în afară de femei!

 1. Ţine minte patru cuvinte – Bărbaţii vor să fie originali! Aşa că, dacă vrei ceva ieftin şi interesant, cumpără-i nişte şosete funny, cu imprimeuri, colorate etc. Le va aprecia cu siguranţă.

2. Dacă are un smartphone cu care se mândreşte, de ce să nu-i cumperi o pereche de căşti. Da vezi să fie de calitate, nu orice prostie. Caută căşti wireless, sunt cele mai în vogă.

3. Este genul care stă cu ochii toată ziua în calculator? Cred că ar fi ok să îi cumperi un mouse digital, wireless. Găseşti la Genius şi Microsoft nişte produse de super-calitate.

4. E pasionat de fotbal? Care e echipa lui preferată? Cumpără-i un tricou, nişte accesorii cu sigla echipei favorite.

5. E pasionat de gadgeturi? Cumpără-i o telecomandă universală, cu care să controleze absolut totul din casă. Sunt unele inteligente, care funcţionează şi ca mouse pentru smart tv.

5 cadouri pentru EA

1. Cu o cutie de machiaj, drept cadou de Craciun, nu greşeşti niciodată. Alege însă o firmă cunoscută, nu te ghida după preţ.

2. Află ce parfum foloseşte şi cumpără-i ceva din gama respectivă. Firmele de cosmetice lansează game întregi de produse, de la uleiuri de corp, creme, tot felul de “chestii de pus de faţă” şi chiar şi obiecte de îmbrăcăminte şi genţi asortate.

 3. Apropo de genţi, nu vei greşi cu nimic dacă o să îi cumperi o geantă drept cadou de Craciun. Caută culori mai speciale, un roşu puternic, un albastru închis, un maro deschis. Ideea e să fie obligatoriu din piele, iar dacă te ţine buzunarul, oferă-i şi o pereche de pantofi asortată.

4. Să trecem la cadouri mai lumeşti. Femeile nu vor spune niciodată nu unui gadget cu care să se laude. Dacă n-ai bani să-i iei un telefon, măcar un accesoriu merită şi ea. O carcasă de telefon cu cristale, o pereche de căşti wireless, o brăţară de fitness – sunt cadouri excelente în 2015.

5. Toate femeile iubesc bijuteriile. Caută să fie din aur. Obligatoriu. Fie că vei alege un lanţ, un inel, cercei etc., cu siguranţă nu vei da greş.