Zsa Zsa Gabor. A murit una dintre cele mai mediatizate vedete din istoria Hollywood-ului

Data: 19/12/2016 | Autor: .

Zsa Zsa Gabor. A murit una dintre cele mai mediatizate vedete din istoria Hollywood-uluiÎnainte de Kim Kardashian şi Paris Hilton, în vremea în care Facebook-ul, Instagramul şi Twitter-ul nu existau, în vremea bunicilor, Zsa Zsa Gabor era considerată una dintre cele mai viralizate vedete din istoria Hollywood-ului. Legendara actriţă s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, relatează GadgetReport.ro

Actriţa Zsa Zsa Gabor a încetat din viaţă duminică după-amiază, în urma unui atac de cord.

Zsa Zsa Gabor s-a născut într-o familie bogată de evrei maghiari şi a reuşit să câştige în 1936 concursul de frumuseţe Miss Ungaria. După izbucnirea celui de-al doilea război mondial, Zsa Zsa Gabor a fugit împreună cu surorile ei, Magda şi Eva, în Statele Unite.

Zsa Zsa Gabor a jucat de-a lungul carierei in peste 70 de filme, printre care „Moulin Rouge”, „Fata din Kremlin” si „Regina spatiului cosmic”. Dincolo de cariera artistică, unguroaica a devenit faimoasă pentru cele nouă căsătorii, printre care şi cele cu fondatorul lanţului hotelier Hilton, Conrad Hilton, şi Prințul Frédéric von Anhalt.

Actriţa a făcut furori cu modul sexy, cu accent unguresc, în care se adresa tuturor cu apelativul „Daaarling” şi pentru declaraţiile sale controversate legate de bărbaţi.

„Este prea mult să vreau ca el să fie milionar?”, a spus actriţa, într-o emisiune TV. ”Sunt o gospodină minunată. De fiecare dată când părăsesc un bărbat, eu îi păstrez casa”, a mai spus aceasta, cu altă ocazie, ambele declaraţii declanşând vii dezbateri în presa acelor vremuri.