Clientii Alpha Bank vor face plăti prin Apple Pay

Data: 18/08/2020 | Autor: .

Clienții Alpha Bank Romania, posesori de carduri Mastercard, au acces, incepand de astazi, la plățile prin Apple Pay. Pentru a efectua o plată contactless, clienții trebuie doar sa își apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plată.

Fiecare achiziție Apple Pay este sigură, deoarece este autentificată cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum și un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat în magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail și multe alte locuri.

Revolut este disponibil cu Apple Pay în România

Clienții pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad și Mac pentru a face achiziții simplu si rapid în aplicații sau pe  pagini web, în Safari, fără a fi nevoie să creeze conturi sau să introducă în mod repetat informații despre adresa de livrare și facturare. Apple Pay simplifică plata pentru livrările de cumpărături alimentare, cumpărături online, transport și parcare, printre altele. Apple Pay poate fi folosit și pentru a efectua plăți în aplicații de pe Apple Watch.

Aplicația de mobile banking George ajunge în Apple Pay

Securitatea și confidențialitatea sunt fundamentale la Apple Pay. Atunci când clienții folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv și nici pe serverele Apple. În schimb, un număr unic de cont al dispozitivului este atribuit, criptat și stocat în siguranță în Secure Element, un cip certificat, standard pentru industrie, conceput pentru a stoca informațiile de plată în siguranță pe dispozitiv.

Aplicația de mobile banking George ajunge în Apple Pay

Apple Pay este ușor de configurat. Pe iPhone, deschideți aplicația Wallet, atingeți + și urmați pașii pentru a adăuga carduri de credit sau debit Mastercard emise de Alpha Bank Romania. Odată ce un client adaugă un card în iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, poate începe imediat să utilizeze Apple Pay pe dispozitivul respectiv. Clienții vor primi în continuare beneficiile oferite de cardurile Mastercard emise de Alpha Bank Romania.

Mai multe informații despre Apple Pay aflati de AICI.

Apple Pay, de acum direct din aplicația Orange Money