Cum alegi un televizor pentru bucătărie! Un tutorial GadgetReport.ro

Data: 24/03/2016 | Autor: .

cum alegi un televizor pentru bucatarie

Cum alegi un televizor pentru bucătărie, dormitor sau camera copilului?

Dacă vrei unul performant şi la un preţ decent, vestea proastă este că pe piaţă există foarte puţine oferte cu adevărat interesante. Vestea bună este că am găsit un produs care bifează aproape toate criteriile stabilite de noi, de la rezoluţia ecranului la conectivitate şi design.

Cum alegi un televizor? Atunci când cumperi un astfel de produs, de dimensiuni reduse, trebuie să te gândeşti în primul rând la spaţiul unde o să îl amplasezi. Aşa că măsoară mai întâi locul respectiv ca să nu te trezeşti că este prea mare.

Dacă îl pui pe masa din bucătărie, pe frigider sau pe o comodă, în dormitor, caută un produs cu diagonala între 55 şi 65 cm.

Alege televizoarele Full HD, adică cele care au rezoluţia 1920×1080 pixeli, asta dacă vrei să vezi programele TV în versiunea cu imaginea cea mai bună.

Dincolo de diagonală şi rezoluţie, caută să fie un produs de la o marcă cunoscută. Nu cumpăra produse no-name doar pentru că sunt ieftine. Este la fel ca la telefoane, calitatea lasă de dorit în materie de imagine şi sunet.

20160323_164016Atunci când cauţi un televizor pentru bucătărie ar fi bine să te asiguri că are măcar o mufă HDMI, pentru a putea să-i ataşezi, de exemplu, un Chromecast şi să vezi apoi filme şi seriale de pe internet.

Căutând prin oferte un astfel de produs, am descoperit televizorul LED Samsung LT24D391EW. Acesta poate fi cumpărat de pe emag.ro la preţul de 729 de lei.

Televizorul are un design foarte subţire, elegant, ecranul de 59 de cm are o claritate foarte bună şi rulează inclusiv Picture in Picture. Are două mufe HDMI, USB şi inclusiv Slot CI+ , astfel că îi poţi ataşa un card-decodor de la RCS-RDS sau UPC.

Samsung LT24D391EW are, în plus, şi funcţia de monitor, astfel că îl poţi ataşa prin cablul oferit gratuit la un PC sau la un laptop.

Cum alegi un televizor, cum se configurează şi ce facilităţi oferă vedeţi din unboxing-ul realizat de GadgetReport.ro

Samsung LT24D391EW îl puteţi cumpăra de AICI.  O alta varianta foarte buna este televizorul Philips 24PFS5231/12. Gadgetul are un design excelent si un sunet de calitate. La 799 de lei, poate fi o buna alternativa la televizorul Samsung. Il puteti cumpara de AICI.