Cum iti vei cunoaste sufletul pereche cu un deget? Cea mai bizara reclama Orange (VIDEO)

Data: 9/04/2014 | Autor: .

orange

Orange a lansat, in aceste zile, o campanie de promovare a serviciilor 4G intitulata “Revolutia digitala e aici”. Spotul video, difuzat pe toate posturile de televiziune, a starnit insa vii controverse pe internet, mesajul transmis de Orange fiind unul cel putin bizar.

In clipul video vedem un batran cu barba alba care, cu o voce ragusita, ii spune unui copil ce va face cu sase dintre degetele de la maini.

“Cu acest degetel, vei descoperi lumea, cu acesta vei traversa oceanele, iar cu acesta iti vei face prieteni peste tot in lume. Cu degetul acesta iti vei gasi sufletul pereche, cu acesta vei vizita muzee, vei merge la concerte, vei compune simfonii, iar daca intr-o zi vei dori sa auzi doar vantul, sa opresti tot, o vei face cu acest degetel. Revolutia digitala e aici”, suna mesajul bizar transmis in reclama.

Ce faci cu celelalte patru, probabil vom afla in reclama la alte servicii.

Poate cineva sa ne traduca ce au vrut sa spuna creativii cu aceasta reclama? Cert este un lucru. Dupa aceasta „experienta”, ramanem cu patru degete lipsa.

1 comentariu

  • 26/04/2014, 23:12 grig mihu says : raspunde

    Nu e cea mai bizara reclama , e cea mai idioata , „digit”(cifra) NU are nici o legatura cu „deget”- are cineva idee (dintre cei care au facut reclama) cat de stupizi pot fi ??? – engleza de balta ! Mergeti la scoala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.