Cum să intri rapid în formă. Patru sfaturi esenţiale

Data: 31/03/2017 | Autor: .

Cum să intri rapid în formă. Patru sfaturi esenţiale

Încet, dar sigur, trecem de la hainele de iarnă la cele de primăvară. Dacă ai pus câteva kilograme în plus, îţi dăm câteva sfaturi esenţiale despre cum să intri rapid în formă!

1. Primul şi cel mai important sfat este să îţi schimbi regimul alimentar. Renunţă la shaorma, la hamburgeri, la sucurile cu zahăr, la mâncărurile cu multe calorii. Este momentul să te uiţi la etichetă produselor pe care le mânânci şi să încerci să consumi maxim 1200 de calorii pe zi, asta dacă vrei să slăbeşti.

2. Uită de maşină şi mergi mai mult pe jos. Este cel mai simplu să consumi energie şi să scazi în greutate. O să descoperi că te şi relaxează şi îţi oferă mai multă libertate. Vei scăpa şi de stresul la volan.

3. Mergi la sală! Ştim că n-ai timp în cursul săptămânii, că eşti prea obosit(ă) seara ca să mai faci şi asta. Însă ai weekend-ul la dispoziţie când este absolut important să îţi aloci 1-2 ore de alergat pe bandă, de tras puţin de fiare, de fitness sau înot. Dacă consumi măcar 700-800 de calorii pe şedinţă, asta se traduce într-un kilogram şi jumătate pierdut pe săptămână. Garantat!

4. Poartă haine mai strâmte. Renunţă la hainele confortabile, în care te simţi bine şi încearcă să porţi ceva mai strâmt. O să vezi că o să te motiveze şi o să tragi de tine să slăbeşti.