Cura de slabire revolutionara! Enzima PM20D1 arde grasimea in timp record

Data: 12/07/2016 | Autor: .

Cura de slabire revolutionara! Enzima PM20D1 arde grasimea in timp recordCercetatorii de la Dana-Farber Cancer Institute din Boston au descoperit o enzima, PM20D1, care arde rapid grasimea din corpul uman. Enzima PM20D1 este situată în grăsimea brună, care favorizează pierderea în greutate, relatează GadgetReport.ro

Conform unui studiu publicat în revista „Cell”, citat de site-ul pourquoidocteur.fr, enzima, aflată într-un țesut adipos foarte puțin prezent la om, are tendința de a favoriza pierderea în greutate, însă mecanismul prin care se produce acest fenomen a fost până acum neclar pentru oamenii de știință.

Oamenii de știință au declarat că în regnul animal există trei forme de grăsime: cea albă, care stochează caloriile, grăsimea brună, care arde energia și grăsimea bej, care este mai echilibrată.

Enzima PM20D1, secretată de grăsimea brună și de cea bej declanșează, de asemenea, procesul de „ardere a grăsimii”. Pentru aceasta sunt eliberați aminoacizi care transformă energia în căldură.

Enzima PM20D1, injectată şoarecilor, a eliminat în timp record grăsimea.

Enzima ar putea sta la baza unor noi tratamente medicale pentru obezitate și bolile asociate, precum diabetul și steatohepatita nealcoolica, inclusiv a unor forme de cancer favorizate de excesul de greutate.