Dacia, in topul celor mai urate interioare de masini

Data: 7/05/2015 | Autor: .

dacia-duster

Dacia Duster are unul dintre cele mai urate interioare de automobile din lume. Cel putin asta sustin jurnalistii de la Carophile.com. In clasamentul realizat de acestia, Dacia este acompaniata, in mod paradoxal, de o serie de branduri premium, de la Mercedes la Porsche.

Jurnalistii portalului online si-au intrebat cititorii care sunt aspectele care ii deranjeaza cel mai mult in interiorul unei masini. Iar Dacia Duster a fost inclusa, alaturi de Mitsubishi Mirage la capitolul „plastic ieftin”.

duster-680x350

„Arata urat, face ca tot interiorul masinii sa arate ieftin, suna infiorator – mai ales dupa cativa ani de folosire”, sustin autorii topului. “Cum masinile sunt asociate cu frumusetea si mandria, in special in cazul barbatilor, producatorii auto trebuie sa se straduiasca mai mult pentru a-i face pe clienti sa fie mandri si multumiti atunci cand le conduc”, sustin jurnalistii.

Daca Dacia se remarca cu plasticul ieftin, Mercedes intra in top cu plasticul negru, stralucitor. Jurnalistii remarca faptul ca pe C-Class si CLA, nemtii folosesc un plastic care, cu siguranta, peste cativa ani, va arata infiorator.

shiny-black-plastic-600x350

Jurnalistii remarca, in topul celor mai urate interioare de masini, si automobilele care au renuntat la indicatoarele clasice, precum cel care arata numarul rotatiilor pe minut (RPM), esential atunci cand tragi o remorca sau urci un deal. Mazda 3 GX este data drept exemplu negativ.

Mazda3-no-tachometer-680x350

La capitolul interioare urate, Carophile a inclus si masinile care au un spatiu prea mare intre consola si scaune, locul in care poti sa iti pierzi orice, de la monede la telefon si acte. Oare chiar nu gasesc o solutie pentru a rezolva aceasta adevarata capcane?

pit-of-doom-680x350

Clasamentul este completat de masinile care au prea multe butoane. Iar exemplul cel mai relevant este interiorul lui Porsche Panamera. Jurnalistii remarca, cu ironie, faptul ca atunci cand cumperi o astfel de masina, ar trebui sa urmezi si un curs special ca sa intelegi ce face fiecare buton in parte.

panamera-interior-680x350

Topul celor mai urate interioare de masini este completat de masinile care vin cu display-uri digitale, montate pe consola centrala. Display-ul de pe modelele Audi arata de parca au montat bordul si apoi si-au adus aminte ca au uitat ecranul multimedia. Daca am fi vrut o asemenea solutie, nu era mai simplu sa ne cumparam o tableta si sa o punem pe bord? Nu era normal sa ii gaseasca un loc in consola centrala, sa intre in linia de design a masinii?

audi-display-ugly-680x350