Demn de Extratereştrii Antici: Laptopul dinainte de Hristos

Data: 10/12/2015 | Autor: .

Demn de Extratereştrii Antici - Laptopul dinainte de Hristos

Imaginile cu un basorelief din Grecia antică fac senzaţie pe internet. Opera, care prezintă o femeie care stă pe un scaun, iar o fetiţă, cel mai probabil o sclavă, îi arată un obiect care arată precum un laptop, a declanşat vii controverse, mulţi fiind cei care cred că avem de-a face cu o nouă dovadă că grecii antici aveau acces la tehnologiile extraterestre.

Demn de Extratereştrii Antici - Laptopul dinainte de Hristos - gadgetreport.roBasorelieful, aflat în prezent la Getty Villa din Malibu, este datat cu 100 de ani înainte de Hristos, iar autorul este necunoscut. Fanii controversatei serii TV Extratereştrii Antici afirmă că avem de-a face cu un laptop foarte bine reprezentat, inclusiv cu porturile USB.

Ar putea fi o dovadă privind existenţa călătorilor în timp sau a faptului că grecii antici aveau acces la tehnologii extraterstre.

Alţi internauţi comentează că ceea ce vedem în imagini este o cutie de bijuterii sau o oglindă încastrată într-o cutie, iar aşa-zilele porturi USB ar reprezenta parte din încuietoarea acesteia.

Voi ce credeţi? Au dreptate fanii emisiunii Extratereştrii Antici? Este vorba de un laptop sau nu?