Dosarele OZN. Avem deja tehnologia extraterestra?

Data: 9/12/2013 | Autor: .

Dosarele OZN. Avem deja tehnologia extraterestra?

ufo-tech.jpgAdeptii teoriilor OZN afirma ca avem deja acces la tehnologia extraterestra si ca misiunile spatiale, alaturi de aparitia calculatoarelor, internetului, telefoanelor mobile si altor tehnologii din prezent sunt legate de capturarea unor OZN-uri prabusite pe Pamant.

Poate cel mai cunoscut incident este cel de la Roswell, din New Mexico, din 1947, cand se spune ca un OZN s-ar fi prabusit in desert si ar fi fost capturat de armata americana, iar de atunci este studiat in baza militara Area 51.

In ultimii ani au aparut zeci, daca nu sute de reportaje care prezinta dovezi indirecte privind capturarea unor OZN-uri.

Ce inseamna insa tehnologie extraterestra? Cum ar putea arata interiorul unui OZN? Cat de evoluati sunt extraterestrii fata de noi? Cum am putea descifra si folosi cunostintele lor despre tehnologie si lumea care ne inconjoara?

Intrebari la care incearca sa raspunda, in premiera, realizatorii unui excelent documentar TV difuzat in America si care a fost ridicat pe Youtube. Il puteti vedea mai jos.