Dovedit ştiinţific. Femeile cu fundul mare, mai sănătoase!

Data: 12/03/2016 | Autor: .

femeile cu fundul mare gadgetreport.roCercetătorii de la Universitatea din Oxford au descoperit că femeile cu fundul mare ar fi mai inteligente şi mai sănătoase. Au găsit şi o explicaţie ştiinţifică.

Cercetătorii au realizat un studiu pe un eşantion reprezentativ de 16.000 de femei, de diverse vârste, încercând să determine legăturile dintre fizic şi sănătate.

În urma analizei datelor, a rezultat că femeile cu fundul mare au un nivel de colesterol mai scăzut şi produc mai mulţi hormoni care asimilează zahărul, astfel că sunt mai puţin predispuse la diabet şi probleme cardiace.

Potrivit cercetătorilor, a avea un fund mare necesită o cantitate mai mare de Omega 3, fapt care influenţează inclusiv activitatea cerebrală, aceasta fiind mult mai intensă.

Mai mult chiar, copiii născuţi de femei cu fundul mare ar avea un nivel intelectual superior celor născuţi de mame cu o constituţie mai slabă.

Studiul dovedeşte, încă o dată, dacă mai era nevoie, că există o diferenţă foarte clară între etaloanele de frumuseţe şi sănătate. Mărimea, uneori, chiar contează. Aşteptăm, cu interes, un studiu care să demonstreze că burta la bărbaţi este o calitate, nicidecum un defect!