Browsing: smartphone

 vivo aduce noul smartphone vivo V23 5G în Europa. Noul membru al seriei V iese în evidență datorită sistemului său avansat de camere selfie dual. Fie că vorbim despre o singură persoană sau un grup, în timpul zilei sau noaptea, V23 5G asigură selfie-uri la cea mai bună calitate. Smartphone-ul este, de asemenea, special când se află în lumină: își schimbă culoarea de la auriu strălucitor la verde-albastru atunci când este expus la lumina UV.

Ati auzit de nomofobie? Este vorba de o afecţiune dată de folosirea în exces a noilor tehnologii, în special a smartphone-urilor. Potrivit experţilor, teama de a rămâne fără telefonul mobil este atât de frecventă, încât a capătat şi o denumire ştiinţifică – nomofobia (no-mobile-phone-phobia)

Marca, dimensiunea ecranului, puterea procesorului, camerele foto, autonomia. Sunt doar câteva criteria care fac diferența între smartphone-urile vândute acum pe piața românească. Cum alegi cel mai bun telefon pentru tine, dincolo de brand și sistemul de operare? O soluţie este să te ghidezi după materialul de mai jos. S-ar putea să te ajute să îți faci o idee despre ce ar trebui să ai în vedere atunci când cumperi un astfel de gadget, relatează GadgetReport.ro

Cercetătorii de la Universitatea Heidelberg au realizat un amplu studiu despre dependența de smartphone. Concluzia acestora este că telefoanele mobile pot să dea același tip de dependență ca la jocurile video și chiar drogurile, cu consecințe grave privind sănătatea.