Explozia unui Galaxy Note 7 a afectat o cameră de hotel

Data: 7/09/2016 | Autor: .

Explozia unui Galaxy Note 7 a afectat o cameră de hotel

Galaxy Note 7 explodează mai ceva ca popcorn-ul. Încă un incident s-a petrecut în Australia, acolo unde un smartphone s-a făcut scrum, afirmă Gizmodo. Mai mult, a provocat pagube de 1383 de dolari într-o cameră de hotel, relatează GadgetReport.ro

Proprietarul telefonului a declarat că se afla într-o călătorie de afaceri şi şi-a lăsat telefonul la încărcat, în camera de hotel.

„Noul meu Note7 a explodat dimineaţă, în timp ce dormeam. Era pus la încărcat. Telefonul s-a făcut scrum, complet. N-am mai putut să scot SIM-ul şi nici SD Card-ul.Am folosit încărcătorul original. Explozia a afectat cearşaful şi covorul şi, în plus, m-am ars la un deget în timp ce încercam să-l scot din priză”, a declarat acesta.

Incidentul este al 36-lea la nivel mondial, dacă este să ne luăm după numărătoarea celor de la Samsung.

Sud-coreeni au decis să retragă de pe piaţă toate telefoanele Galaxy Note 7 şi să le ofere altele noi, la care problema cu bateria a fost eliminată.

În unele ţări, precum în Statele Unite, clienţii vor avea mai multe opţiuni la dispoziţie.  Dacă nu mai vor un nou Galaxy Note 7 vor putea primi, gratuit, un Galaxy S 7 Edge nou.

Sud-coreenii de la Samsung vor investi aproape un miliard de dolari în înlocuirea telefoanelor Galaxy Note 7, arată o estimare Credit Suisse citată de Bloomberg.

Pierderile sunt cu atât mai dureroase cu cât Samsung se baza pe noul Galaxy Note 7 pentru a menține dinamica vânzărilor și a veniturilor în a doua jumătate a acestui an.