Facebook devine o varza. Cine il trezeste pe Mark Zuckerberg?

Data: 11/10/2011 | Autor: .

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la prima data cand am intrat pe Facebook, la pagina simpla si atractiva, la designul optim si usor de inteles al paginilor, ma apuca nostalgia.

Acum Facebook arata ca o varza. Sunt prea multe aplicatii, optiuni, setari, permutari, modificari, layout-uri, facilitati, de iti vine sa iti pui mainile in cap.

Facebook si-a castigat milioanele de utilizatori printr-o reteta simpla si usor de asimilat. Intrai cu o parola, aveai prietenii intr-o parte, wall-ul si mailul. Celelalte brizbriz-uri nu contau decat pentru cei avizati.

Acum, cand intri pe Facebook, te intampina o gramada de avertismente, optiuni si posibilitati de optimizare. Vrei sa iti legi log-ul cu Twitter? Nu-i asa ca te-ar interesa ca prietenii tai sa iti vada pozele in nu stiu ce mod? Da nu ai vrea sa iti categorisesti prietenii dupa nivel de interes, afinitati, sex, religie etc.?

Mark! Trezeste-te pana nu e prea tarziu. Facebook a inceput sa arate a Google+ si nimeni nu vrea asta. Eu unul m-am saturat sa tot bifez si sa debifez optiuni ca sa pot sa postez ceva exclusiv pe wall.

Keep it simple! Facebook nu poate lua locul YM, nici retelei Google+ si nici Twitter-ului. Exista loc pentru toata lumea. Nu incerca sa monopolizezi, pentru ca te vei trezi ca AOL.