Familia Addams. O animație amuzantă, cu iz de Halloween

Data: 28/10/2019 | Autor: .

Familia Addams. O animație amuzantă, cu iz de Halloween

Familia Addams revine pe marile ecrane cu o nouă poveste ieșită din comun, în ton cu Halloween-ul. Filmul este o animație excelent realizată, care abundă în situații trăznite și momente de umor, relatează GadgetReport.ro

În noua producție, membrii familiei se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley, celebrul ritual de  „Sabre Mazurka”.

Între timp, vecina lor, vedeta TV Margaux Needler, care vrea să construiască un cartier rezidențial, se arată deranjată de casa degradată a familiei Addams, aflată în vârful dealului, astfel că pune la punct un plan diabolic de a scăpa de ei, pentru a vinde, bineînțeles, și restul caselor nou construite.

În cel de-al treilea plan, Wednesday, aflată la vârsta la care merge la școală, încearcă să devină ,,normală”, să ignore demonii, și chiar să intre în echipa de majorete.

Dincolo de povestea excelent pusă în scenă, filmul abundă în ironii la adresa societății actuale, în care social media, telefoanele și tehnologia joacă un rol semnificativ.

Familia Addams face notă discordantă cu acest trend, păstrându-și intangibile obiceiurile cu iz aristocratic, ancorate în trecut.

În Familia Addams apar o serie de actori foarte cunoscuți precum Oscar Issac ( Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams) și Finn Wolfhard în rolul lui Pugsley Addams. De remarcat și rolul inedit făcut de Snoop Dogg în rolul vărului IT, prezență inedită și foarte amuzantă.

Fără a vă povesti prea mult din film, vă putem spune doar că filmul debutează cu o scurtă istorie a Familiei Addams, cum au ajuns să locuiască în celebra casă bântuită etc.

Dincolo de acțiunea excelent calibrată cu momente de suspans și umor, noua producție Famila Addams se remarcă prin animația excelent realizată și coloana sonoră originală, care îmbină genul clasic cu trendurile muzicii moderne.

Noua producție este, fără îndoială, un film care merită văzut, inclusiv de copii, mai ales în perioada Halloween-ului.

Addams

Distribuit în România de  Cine Forum, Familia Addams rulează deja în cinematografele noastre, în varianta 3D dublat sau subtitrat,iar Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia de a vedea filmul Familia Addams în cadrul cinematografului CinemaCity.