Cele mai spectaculoase filme de Halloween

Cele mai spectaculoase filme de Halloween

Tu cum te-ai gândit să petreci Halloween-ul, pe 31 octombrie? Dacă nu mergi la nicio petrecere, o variantă excelentă este să alegi unul dintre filmele cu iz horror lansate în această perioadă în cinematografe. “O aplicație de coșmar”, “It: Capitolul 2” sau “Ape Ucigașe” sunt doar câteva dintre filmele care îți pot aduce adrenalina specifică sărbătorii cu iz horror. Și mai avem o recomandare, pentru întreaga familie, noul film “Familia Addams”. 

 

“O aplicație de coșmar” / “Countdown”

Când o asistentă descarcă o aplicație virală care pretinde că ar prezice momentul în care o persoană va muri, află că mai are doar 2 zile și câteva ore de trăit. Cu ceasul ticăind și cu o creatură malefică pe urmele ei, trebuie să găsească o modalitate de a-și salva viața înainte de expirarea timpului.

“It: Capitolul 2” / It Chapter Two”

Răul revine la suprafață în Derry, așa că după douăzeci și șapte de ani de la prima lor întâlnire cu terifiantul Pennywise, cei cinci copii din Clubul Tocilarilor plecați pe drumuri diferite, se reunesc în locul în care a început totul. „It” a fost nu doar o parte importantă a culturii și mentalității perioadei, ci și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

“Ape Ucigașe” / “Crawl”

Pe când încerca să-și salveze tatăl în timpul unui uragan de categoria 5, o tânără, fostă înotătoare de performanță, rămâne prinsă în casa inundată și trebuie să lupte să-și salveze acum nu doar tatăl, dar și propria viață din calea aligatorilor în căutare de pradă.

 “Familia Addams” / “The Addams Family”

Sunteți pregătiți să pocniți din degete? Clanul Addams a revenit într-o nouă comedie de animație. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin. O aventură cu accente de comedie ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

Biletele le găsești la CinemaCity.