Concurs: De Halloween, GadgetReport.ro vă invită la Zombieland. Rundă Dublă

Data: 28/10/2019 | Autor: .

De Halloween, Columbus (Jesse Eisenberg),  Tallahassee (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin) revin pe marile ecrane în ,,Zombieland. Rudă Dublă”, un film ce se dovedește a fi cel puțin la fel de amuzant și plin de zombie ca primul Zombieland, filmul de succes lansat în 2009, relatează GadgetReport.ro

Acțiunea din ,,Zombieland. Rundă Dublă” se petrece la cinci ani distanță de la evenimentele din primul film. Îi regăsim pe cei patru eroi, plictisiți, la Casa Albă.

Startul aventurii este dat de Little Rock și sora sa Wichita care pornesc la drum într-o aventură ieșită din comun, în care au de-a face cu o nouă specie de zombie, mult mai agili, puternici și rezistenți la gloanțe.

Primul Zombieland s-a remarcat prin mixul excelent de acțiune, zombie și umor, iar noul film excelează la acest capitol. De la scenariu, la atmosferă, muzica și machiajele cu iz horror, întregul cadru este unul original, iar efectele speciale și zombie reușesc să completeze un film original, demn de văzut mai ales acum, de Halloween.

Am văzut filmul în avanpremieră în cadrul CinemaCity unde a fost realizat un eveniment special  și, prinși de acțiune, nici n-am știut când au trecut cele 100 de minute, cât are filmul.

Zombieland

Poster alocat pentru România al filmului Zombieland Rundă Dublă

 

Dincolo de acțiune și personaje, ,,Zombieland. Rundă Dublă” se remarcă prin coloana sonoră specială, printre piesele cu iz hard-rock regăsindu-se și acorduri din celebra Master of Puppets de la Metallica.

 Distribuit în România de către InterComFilm, Zombieland Rundă Dublă este deja prezent în cinematografele din toată țara.

Dacă vă doriți să vedeți acest film, InterComFilm și GadgetReport.ro oferă, prin tragere la sorți, două invitații duble, valabile în perioada 25 Octombrie – 14 Noiembrie.

O invitație este pentru Movieplex (Plaza România) iar cealaltă pentru Hollywood Multiplex(București Mall).

Pentru a intra în concurs este obligatoriu să fiți din București, să urmăriți pagina de instagram din link  și să scrieți în comentarii la această postare ce v-a plăcut la primul titlu Zombieland. Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 30.10.2019.