Găuri misterioase pe fundul Oceanului Atlantic! Cine le-a creat?

Data: 1/08/2022 | Autor: .

Găuri misterioase pe fundul Oceanului Atlantic! Cine le-a creat?

Experții de la Administraţia Naţională pentru Oceane şi Atmosferă (NOAA) din SUA au descoperit, pe fundul Oceanului Atlantic, o serie de găuri masive, perfect aliniate! Sunt găurile sunt făcute de om? Ar putea fi un semn de la extratereștri? Sunt urme lăsate de un submarin?

The New York Times relatează că găurile au fost descoperite în 23 iulie, la adâncimea de 2.660 de metri pe fundul Oceanului Atlantic, în apropiere de Portugalia.

Găurile sunt perfect aliniate și par să fi fost create de o ființă inteligentă asemănătoare omului.

Cercetătorii au trimis la fața locului o expediție specială,”Voyage to the Ridge 2022”, menită să găsească răspunsuri.

”Se întâmplă ceva important acolo şi nu ştim ce este”, a declarat Emily Crum, purtătoarea de cuvânt a NOAA.

,,Sursa găurilor sau modul în care au fost construite este necunoscută, dar sedimentul ridicat poate indica excavarea”.  ”Acest lucru evidenţiază faptul că există încă mistere acolo”, a completat cercetătorul.

Templul pierdut al lui Hercule, descoperit pe fundul Oceanului Atlantic

În urmă cu 20 de ani, la 75 de kilometri distanță, oamenii de știință au găsit găuri similare care nu și-au găsit o explicație.

Oamenii de știință vor să afle acum dacă există viață în acele sedimente, cu ajutorul unui dispozitiv de aspirație al submarinului.

Dorsala Atlantică (Mid-Atlantic Ridge) acoperă o distanță impresionantă de 16.000 de kilometri și este cel mai lung lanț muntos submarin din lume. În această zonă au loc cutremure frecvent, potrivit seismologilor.

Pare de pe o altă lume! Creatura cu iz extraterestru descoperită în Atlantic

Creatura neobișnuită, cu iz extraterestru, descoperită în adâncurile Oceanului Atlantic