Google Photos poate şterge pozele din telefon

Data: 17/08/2016 | Autor: .

google photos gadgetreport.roGoogle Photos poate şterge pozele din telefonGoogle Photos, cea mai bună aplicaţie de salvat fotografii şi clipuri în cloud, fără niciun fel de limită, a primit încă o funcţie mult aşteptată.

Noua actualizare disponibilă în Google Play permite utilizatorilor să şteargă automat fotografiile salvate în telefon, dacă acestea au fost deja ridicate în cloud.

Este o funcţie utilă, pentru că permite eliberarea spaţiului de stocare din telefon.

Fişierele sincronizate deja în cloud vor fi păstrate, astfel, online, fără să mai ocupe spaţiu în telefon.

Pentru a curăţa telefonul de pozele şi filmele deja salvate pe Photos, intraţi în settings si apasati pe „Free up device storage”.

Software-ul Google Photos va cauta fisierele deja sincronizate si le va sterge din telefon, păstrându-le în varianta in cloud.

Opţiunea este disponibilă inclusiv pentru pozele şterse cu aplicaţia Gallery preinstalată pe majoritatea telefoanelor cu sistem Android, Google Photos propunând şi înlăturarea copiei păstrate online.

Daca nu aveti instalata aplicatia, o gasiti in Google Play. Din momentul in care o instalati si ii introduceti contul de gmail de pe telefon, o sa va salveze automat, in cloud, toate fisierele foto/video.  Spatiul de salvare este nelimitat.

 

Mai mult, Google Photos va permite sa organizati fotografiile pe diverse coordonate.

In plus, puteti avea acces la fotografii de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aplicatia este gratuita.