Hyundai Santa Cruz. Tu ți-ai cumpăra o asemenea mașină?

Data: 14/07/2021 | Autor: .

Hyundai Santa Cruz. Tu ți-ai cumpăra o asemenea mașină?

Hyundai a lansat oficial, pe piața americană, noul Hyundai Santa Cruz, un „SAV” care combină confortul și condusul unui crossover modern cu utilitatea unui pickup. Tu ți-ai cumpăra o asemenea mașină?

Prețurile lui Hyundai Santa Cruz sunt cuprinse între 23.990 USD și 39.720 USD. Principalul său concurent este Ford Maverick, care costă 20.000 dolari.

În loc să concureze la capitolul preț, pare că Hyundai va căuta să sublinieze faptul că Santa Cruz oferă un stil diferit de vehicul pentru un alt stil de cumpărător, un „SAV” care combină confortul și condusul unui crossover modern cu utilitatea unui pickup.

Genesis GV80 2021. Cum arată și cât costă SUV-ul de lux al Hyundai

Cercetările Hyundai au sugerat de multă vreme că există o cerere pentru un crossover compact cu pickup pentru transportul echipamentelor, de la biciclete la caiace, schiuri, zmee etc.

The 2022 Santa Cruz is small and its bed is too, as illustrated here

Măsurând între 122,9 cm și 132,3 cm lungime, pickup-ul este realizat din material compozit. Include un capac de blocare integrat și depozitare sub podea, blocabilă, pentru o flexibilitate sporită.

Under-bed storage allows for further expansion of the cargo area's capacity

Hyundai Santa Cruz vine cu o cabină cu patru uși. Scaunele din spate includ spațiu de depozitare și se pot rabata 60: 40.

The seating in the back of the Santa Cruz appears small, akin to a compact vehicle

Pe bord, Santa Cruz rulează un sistem infotainment pe un ecran fără margini de 10 inci, cu Apple CarPlay și Android Auto wireless.

Tehnologiile standard de asistență din Santa Cruz includ evitarea coliziunilor directe, asistența la menținerea benzii de circulație și avertizarea atenției șoferului, în timp ce opțiunile disponibile includ asistență la conducerea pe autostradă, asistență la punctul mort și monitor de vedere surround.

2022 Hyundai Santa Cruz price sheet

La capitolul motorizare, avem, în primul rând, un propulsor cu patru cilindri de 2,5 litri și 190 CP, care 1.588 kg capacitate de tractare.  Există și un 4X4 cu un motor turbo de 2,5 litri și 275 CP care poate trage 2.268 kg.

Hyundai Santa Cruz va fi comercializat de la sfârșitul lunii iulie. Producția este realizată la uzina Hyundai Montgomery, Alabama.

3000 de Hyundai Ioniq 5, vândute în 24 de ore! Un record istoric