Imaginile virale captate de roverul Perseverance pe Marte. Este un extraterestru?

Data: 18/11/2021 | Autor: .

Imaginile virale captate de roverul Perseverance pe Marte. Este un extraterestru?

O imagine captată de roverul NASA de pe Marte a declanșat o amplă dezbatere pe internet. În imaginea suprinsă într-unul dintre cratere se vede o mică pată alba, despre care unii cred că este un extraterestru.

Lad Bible relatează că totul a pornit de la un mesaj transmis de echipa Perseverance, pe Twitter, care prezintă noi imagini cu peisajul marțian.

Una dintre fotografii, în special, a atras atenția și a făcut oamenii să comenteze foarte mult. Instantaneul, capturat de Perseverance pe Marte, prezintă o zonă cu roci.

NASA a anunțat că roverul ”se uită înăuntru pentru a privi ceva ce nimeni nu a mai observat vreodată”.

Însă, cineva a răspuns cu o captură de ecran, care arată o mică pată albă, pe una dintre fotografiile trimise de rover de pe Marte, pe Pământ. El a adăugat că este ”cu siguranță un minuscul extraterestru alb”, iar rețelele de socializare au intrat în acțiune.

The mysterious triangle circled by a Twitter user. Credit: NASA

Un alt user afirmă că pata triunghiulară albă era un fel de ”semn”, în timp ce alți utilizatori au indicat o săgeată asemănătoare în partea dreaptă a imaginii.

 

”Ceva care poate nu a fost deranjat de mii de ani? Cine știe ce poate fi sub unele pietre dintre ele?”.

Image

NASA nu a comentat pe baza controversei generate de imaginea suprinsă de Perseverance pe Marte.

Credit: NASA

Chipul sculptat al unui extraterestru, descoperit în munții de pe Marte

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munții de pe Marte, relatează dailystar.co.uk. Descoperirea a fost făcută de un pasionat de astronomie, Scott C Waring, din Taiwan.

În imaginile transmise de la Marte, el a văzut imaginea. „Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Fața este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore și cu președinții americani sculptați pe el. Din analiza uzurii suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Fotografia cu autopsia unui extraterestru, prăbușit cu un OZN, scoasă la licitație

Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat ființe raționale pe Marte.”

Scott C Waring a comparat sculptura, despre care crede că are o vechime de 10.000 de ani, cu sculpturile președinților SUA de pe Muntele Rushmore.