Fotografia cu autopsia unui extraterestru, prăbușit cu un OZN, scoasă la licitație

Data: 4/06/2021 | Autor: .

Fotografia cu autopsia unui extraterestru, prăbușit cu un OZN, scoasă la licitație

O fotografie în care ar fi surprinsă autopsia unui extraterestru a fost scoasă la licitație pentru un milion de dolari. Imaginea, alb-negru, ar fi fost realizată în 1947 și ar arăta autopsia unui presupus extraterestru, ce s-a prăbușit cu un OZN la Roswell.

Un film alb-negru realizat in anul 1947, care arata autopsia unui extraterestru ce s-a prabusit cu un OZN la Roswell, a fost validat de CIA. Exemplarul original al peliculei a fost scos la licitatie sub forma unui NFT, un token de criptomoneda, incepand cu valoarea de 1,25 milioane de dolari.

Pentagonul recunoaște existența OZN-urilor? Ce spun experții despre cele trei clipuri declasificate

 

In filmul autopsiei se observa o figura umanoida fara viata, care se afla pe masa unui medic legist. Unele informatii din presa, de atunci, sustin ca aceasta creatura provine de la accidentul unui obiect zburator neidentificat, care a intrat in contact cu Pamantul la Roswell, New Mexico, potrivit Live Science.

Zvonurile despre acest mister au inceput sa circule in America, dupa ce un ofiter a emis un comunicat de presa, care descria o „farfurie zburatoare”, ce s-a prabusit la Roswell si care se afla in posesia armatei.

Fotografia unui extraterestru: Adevar sau fictiune

In anul 1995, televiziunea Fox a difuzat un documentar sub titlul „Autopsia unui extraterestru: Adevar sau fictiune”, introducand si vechea pelicula in imagini, despre acest presupus caz neobisnuit.

Ray Santilini, un producator britanic a detinut filmul. El sustine ca l-a achizitionat in 1992 de la un cameraman militar american, iesit la pensie, in timpul cautarilor unor imagini de arhiva despre Elvis Presley.

OZN filmat de Statia Spatiala Internationala! Imagini virale

În 2006, un sculptor şi expert în efecte speciale din Manchester a recunoscut că el este cel care nu doar că a modelat creatura, dar care a şi pariticipat la filmări. Cu toate acestea însă, incidentul suscită în continuare interes.

Potrivit site-ul de licitatii Rarible, filmul original al autopsiei extraterestrului va fi trimis castigatorului ofertei printr-un serviciu de curierat special, alaturi de copiile corespondentei cu Agentia Centrala de Informatii CIA a Statelor Unite, care a validat pelicula.

Deoarece filmul este sub forma NFT (Non Fungible Token), este unicat avand un certificat de proprietate in acest sens, care ii atesta autenticitatea.

Au descoperit astronauții NASA un OZN pe Lună?

Documentarul „Autopsia unui extraterestru” a fost vazut de peste 100 de milioane de telespectatori din peste 100 de tari. Oferta initiala a licitatiei este de 450 WETH (criptomoneda Etherum), adica valoarea de 1,25 milioane de dolari, conform Rarible.

Dosarele „Black Vault”. Mii de documente oficiale despre OZN-uri, publicate online