Anonymous îl avertizează pe Elon Musk în războiul criptomonedelor

Data: 7/06/2021 | Autor: .

Elon Musk, patronul Tesla & SpaceX, a intrat în colimatorul grupării de hackeri Anonymous. Într-un clip video lansat online, un membru vorbeste despre SpaceX, felul in care Musk isi exploateaza angajatii si despre cum „face misto in mod constant” de pietele de criptomonede.

„Recent… oamenii incep sa te vada ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atentie”, afirmă hackerul Anonymous.

„In ultimii cativa ani te-ai bucurat de cea mai favorabila reputatie pentru ca ai atins dorinta pe care multi dintre noi o avem de a trai intr-o lume cu masini electrice si explorare spatiala”, a mai afirmat acesta.

„Bineinteles, si-au asumat riscul cand au investit si toata lumea tine cont si stie de volatilitatea in cripto, dar tweet-urile tale din aceasta saptamana arata o ignoranta clara fata de persoanele cu venituri medii”, se mai spune in video.

Cum sa cumperi bitcoin? Cel mai simplu ghid de tranzactionare

„Poate crezi ca esti cel mai inteligent, dar acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Asteapta-ne”, a spus hackerul. Musk nu a abordat direct amenintarea subtila, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: „Nu ucide ceea ce urasti, salveaza ceea ce iubesti”.

Lovitură uriașă pe piața Bitcoin! Ce a decis o instanță românescă despre impozitul pe criptomonede