Au descoperit astronauții NASA un OZN pe Lună?

Data: 20/09/2020 | Autor: .

Au descoperit astronauții NASA un OZN pe Lună?

NASA a întrerupt misiunile pe Lună într-un mod brusc și fără nicio explicație oficială. Care este motivul? Au descoperit un OZN pe Lună, care i-a determinat să renunțe la misiunile spațiale? Discovery News a lansat o teorie cu adevărat ieșită din comun. Astronautii din misiunea spatiala Apollo 16 ar fi descoperit, pe Luna, in cadrul misiunii din 23 aprilie 1972, o posibila epava a unei nave extraterestre.

Jurnalistii citeaza o scrisoare trimisa la NASA de un grup de parapsihologi reuniti sub egida Transception Incorporated din Austin, in care acestia afirma ca agentia spatiala ar ascunde dovezi ale prezentei extraterestrilor  pe suprafata Lunii.

Steagurile SUA se dezintegrează pe Lună. Când vom mai ajunge pe satelitul natural al Pământului?

Grupul, al carui purtator de cuvant este astrobiologul si fizicianul Paul Davies, cere publicarea celor aproape 1 milion de fotografii care au fost realizate in cadrul misiunii Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO).

Potrivit acestora, in momentul celei de-a treia calatorii, pe 23 aprilie 1972, astronautii John Young si Duke Charles  ar fi vazut o „epava a unei nave” extraterestre pe suprafata Lunii.

Cum s-a format Luna. Misterul protoplanetei Theia

Expertii Transception au declarat ca singurele imagini facute publice pot indica structuri omenesti sau extraterestre, un fel de ” casa de stanca”.

Pentru a se elucida misterul este nevoie ca toate imaginile realizate pe Luna sa fie date publicitatii, sustin acesta.

Există un univers paralel? Descoperirea făcută de cercetătorii de la NASA

“Daca ascultati transmisia audio, astronautii ar trebui sa primeasca un premiu Oscar din partea Academiei de film, pentru actiunea de la locul epavei, daca teoriile conspiratiilor se adeveresc”, a declarat fizicianul Paul Davies. Astronautii ar fi spus: „Uita-te, la marimea acestei stanci!”.

Teoria extratereștrilor antici, spulberată. De ce a fost imposibil să fie falsificată aterizarea pe Lună