OZN filmat de Statia Spatiala Internationala! Imagini virale

Data: 7/04/2021 | Autor: .

OZN filmat de Statia Spatiala Internationala! Imagini viraleCamerele de pe Statia Spatiala Internationala au suprins un obiect neidentificat, de formă cilindrică, care a trecut pe lângă stație cu o viteză incredibilă. A fost sau nu un OZN?

 OZN-ul (obiectul zburător neidentificat) avea o forma cilindrica, fara a se putea asemana cu alte vehicule sau sonde spatiale provenite de pe Pamant.

Un cunoscut ufolog, Scott C. Waring, sustine ca obiectul neidentificat surprins de imaginile inregistrate de Statia Spatiala Internationala ar reprezenta o naveta din alta lume.

OZN-ul, o dovadă a existenței extratereștrilor?

Potrivit Express, care îi citează declarațiile, obiectul neidentificat ar putea fi dovada existentei extraterestrilor, iar tehnologia moderna actuala a omenirii ar permite reperarea unor activitati din alte lumi.

Unii experți spun încă că OZN-ul interceptat de camera video de pe Statia Spatiala Internationala ar putea fi o bucata de roca spatiala. Laboratorul, care are la bord mai multi astronauti, se afla pe orbita Pamantului, la o altitudine de aproximativ 400 de kilometri.

In cazuri asemanatoare, oamenii de stiinta de la NASA au oferit si alte explicatii legate de aceste obiecte neidentificate. Spre exemplu, James Oberg, fostul inginer al Agentiei Spatiale americane, a declarat ca „aparitiile” observate in Cosmos pot fi „reziduuri spatiale” care plutesc prin fata camerelor video.

Un obiect surprins lângă Soare?

Nu este prima dată când avem astfel de imagini spectaculoase. O înregistrarea realizată de satelitul Observatorului Solar și Heliosferic (SOHO) al NASA a făcut furori pe internet. În fotografie se poate observa, în apropierea Soarelui, o structură de tip cub, care are o suprafață neagră care nu reflectă lumina.

Daily Express relatează că, în comunitatea pasionaților fenomenelor OZN, imaginea este considerată drept o dovadă indubitabilă despre existența unui uriaș OZN în apropierea Soarelui.

Cunoscutul căutător de semne ale vieții extraterestre Scott Warring susține că OZN-ul este de cel puțin zece ori mai mare decât Pământul, ceea ce înseamnă că obiectul are o latură de peste 63.000 de kilometri. Acesta crede că OZN-ul vine din centrul Soarelui, unde se ”hrănește” cu imensa sa energie.

”Am adăugat luminozitate și am îmbunătățit focus-ul imaginii, așa că putem vedea că în jurul ei se adună materie roșie. Poate fi vorba de o particulă specială din Soare. Acest cub are o suprafață neagră care nu reflectă lumina, ca un avion de luptă, absoarbe, dar nu reflectă”, a declarat Scott Warring.

Au descoperit astronauții NASA un OZN pe Lună?

Dosarele „Black Vault”. Mii de documente oficiale despre OZN-uri, publicate online

Armata SUA prezintă trei înregistrări video cu OZN-uri