Armata SUA prezintă trei înregistrări video cu OZN-uri

Data: 28/04/2020 | Autor: .

Armata SUA prezintă trei înregistrări video cu OZN-uri

Pentagonul a făcut publice, oficial, trei înregistrări video care prezintă ”fenomene aeriene neexplicate”. Cele trei clipuri video cu OZN-uri arată ce au văzut piloții unor zboruri de antrenament din 2004 și 2015, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Guardian, Pentagonul afirmă că le-a făcut publice pentru ”a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt”.

Un comunicat al Departamentului Apărării arată că ”după o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini video nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian”.

Misterele OZN. Au construit americanii o farfurie zburatoare?

Fostul lider al senatorilor democrați din SUA, Harry Reid, a scris pe Twitter că cele trei înregistrări sunt doar o picătură din materialele și cercetările existente.

GadgetReport.ro relata, recent, că datele fac referire la un eveniment din 2004, când echipajul unui avion de pe USS Nimitz a întâlnit un obiect aerian ciudat.

După ce cercetătorul Christian Lambright a trimis o solicitare a FOIA, căutând informații suplimentare despre acel incident, Office of Intelligence Naval (ONI) a afirmat că „a descoperit anumite diapozitive informative care sunt clasificate ,,TOP SECRET”, deoarece materialele ”ar provoca în mod excepțional pagube grave aduse securității naționale a Statelor Unite „

O nouă teorie privind existenţa OZN-urilor

În decembrie 2017, The New York Times a publicat un videoclip de un minut al întâlnirii piloților cu un OZN.

Misterele OZN. De ce nu am intrat încă în contact cu extraterestrii