Armata SUA prezintă trei înregistrări video cu OZN-uri

Data: 28/04/2020 | Autor: .

Armata SUA prezintă trei înregistrări video cu OZN-uri

Pentagonul a făcut publice, oficial, trei înregistrări video care prezintă ”fenomene aeriene neexplicate”. Cele trei clipuri video cu OZN-uri arată ce au văzut piloții unor zboruri de antrenament din 2004 și 2015, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Guardian, Pentagonul afirmă că le-a făcut publice pentru ”a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt”.

Un comunicat al Departamentului Apărării arată că ”după o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini video nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian”.

Misterele OZN. Au construit americanii o farfurie zburatoare?

Fostul lider al senatorilor democrați din SUA, Harry Reid, a scris pe Twitter că cele trei înregistrări sunt doar o picătură din materialele și cercetările existente.

GadgetReport.ro relata, recent, că datele fac referire la un eveniment din 2004, când echipajul unui avion de pe USS Nimitz a întâlnit un obiect aerian ciudat.

După ce cercetătorul Christian Lambright a trimis o solicitare a FOIA, căutând informații suplimentare despre acel incident, Office of Intelligence Naval (ONI) a afirmat că „a descoperit anumite diapozitive informative care sunt clasificate ,,TOP SECRET”, deoarece materialele ”ar provoca în mod excepțional pagube grave aduse securității naționale a Statelor Unite „

O nouă teorie privind existenţa OZN-urilor

În decembrie 2017, The New York Times a publicat un videoclip de un minut al întâlnirii piloților cu un OZN.

Misterele OZN. De ce nu am intrat încă în contact cu extraterestrii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.