US Navy deține filmări cu un OZN. Informația, confirmată oficial

Data: 16/01/2020 | Autor: .

US Navy deține filmări cu un OZN. Informația, confirmată oficial

Marina SUA (US Navy) ar deține videoclipuri și documente legate de o întâlnire cu un OZN, din 2004. Informația apare, indirect, într-un raport oficial prezentat de CNet și citat de GadgetReport.ro

US Navy a anunțat, oficial, într-un raport transmis Motherboard, că a clasificat documente și videoclipuri legate de o întâlnire OZN din 2004 și că prezentarea publică a acestor materiale ar pune în pericol securitatea națională.

Marina SUA a a confirmat deținerea datelor ca răspuns la o solicitare în virtutea legii privind accesul liber la informații.

O nouă teorie privind existenţa OZN-urilor

Datele fac referire la un eveniment din 2004, când echipajul de pe USS Nimitz a întâlnit un obiect aerian ciudat.

După ce cercetătorul Christian Lambright a trimis o solicitare a FOIA, căutând informații suplimentare despre acel incident, Office of Intelligence Naval (ONI) a afirmat că „a descoperit anumite diapozitive informative care sunt clasificate ,,TOP SECRET”, deoarece materialele ”ar provoca în mod excepțional pagube grave aduse securității naționale a Statelor Unite „.

În decembrie 2017, The New York Times a publicat un videoclip de un minut al întâlnirii piloților cu un OZN.

Câțiva cercetători speculează că Marina SUA ar putea deține o copie completă a materialului video. Unii martori ai incidentului spun că au văzut o versiune mai lungă, cu rezoluție mai mare.

Misterele OZN. De ce nu am intrat încă în contact cu extraterestrii

Misterele OZN. Au construit americanii o farfurie zburatoare?