Browsing: Jocuri

Aflati noutati despre cele mai noi si interesante jocuri si console de pe piata. Teste, prezentari si analize comparative cu cele mai noi titluri din fascinanta lume a jocurilor.

PC Game Pass, abonamentul lunar pentru Xbox, este disponibil începând de astăzi, 28 februarie, pentru utilizatorii din 40 de noi țări, inclusiv din România, cu condiția să fie înscriși în programul Insider. Abonamentul poate fi accesat, momentan, în varianta de preview.

Logitech G a anunțat astăzi disponibilitatea locală a căștilor Logitech G FITS True Wireless Gaming, care se potrivesc oricărei urechi folosind tehnologia patentată Lightform de la Logitech. Alimentat de Lightspeed și Bluetooth wireless, Logitech G FITS oferă performanțe audio de calitate înaltă pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch și dispozitive mobile.

 Samsung a lansat noul Odyssey Neo G7 (G70NC). Primul model de monitor plat Mini-LED al companiei dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucătorilor un câmp vizual cât mai larg și cele mai clare detalii de vizualizare – invitându-i în lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidelă a imaginii.

Razer a anunțat Razer Naga V2 Pro și Naga V2 HyperSpeed, cele mai noi modele în gama de mouse-uri proiectate special pentru MMO-uri și jocuri de tip battle-royale. Cele trei panouri laterale interschimbabile de pe Naga V2 Pro alături de noile caracteristici ale ambelor periferice, fac din Naga V2 Pro și Naga V2 HyperSpeed cele mai adaptabile mouse-uri concepute de Razer până acum.

AGON by AOC a lansat primele monitoare din a cincea generație a seriei AGON: AG275QX/EU și AG275QXN/EU. Cu o dimensiune a ecranului de 27″/68,6 cm și panouri Fast IPS (AG275QX/EU) sau Fast VA (AG275QXN/EU), ambele modele QHD ating o rată de reîmprospătare de 165 Hz și oferă un timp de răspuns GtG de 1 ms. Spectrul de culori larg și DisplayHDR 400 oferă culori vii și vibrante.