Browsing: Video/Foto

Aflati noutati despre cele mai noi aparate foto si camere video, despre soft-urile dedicate, urmariti review-uri video si opiniile specialistilor in domeniu.

Boston Dynamics renunță la proiectul Atlas, robotul umanoid cu care a uimit o lume întreagă. Din 2013 și pînă în prezent, am văzut cum robotul umanoid Atlas putea să alerge, să sară și să danseze, iar videoclipurile sale demne de meme au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube de-a lungul anilor.

Televiziunea, filmele, serialele, clipurile video de pe Youtube, Tiktok și Facebook. Materialele video, indiferent sub ce formă sunt livrate, au ajuns să ne domine viața de zi cu zi, fiind o formă accesibilă de divertisment, documentare și expresie creativă. Dar știți cine a inventat camera de filmat?

Nikon, un lider incontestabil în lumea fotografiei, este mândru să anunțe lansarea noului Nikon Z f, un aparat foto mirrorless full-frame care îmbină designul tradițional cu tehnologia avansată și performanțele superioare. Inspirat de iconicul FM2, acest aparat foto se simte la fel de bine pe cât arată, fiind destinat atât creatorilor cât și fotografilor pasionați.

Sony anunță lansarea celei mai noi camere foto mirrorless APS-C din portofoliul său, modelul Sony α6700. Aceasta integrează capabilitățile de ultimă generație ale celor mai noi camere full-frame din seriile Alpha™ și Cinema Line, atât pentru imagini statice, cât și pentru înregistrare video, într-un design compact și ușor inspirat de gama α6000, rezultând astfel cea mai avansată cameră mirrorless APS-C pe care Sony a lansat-o până acum.   

Canon a lansat aparatul foto EOS R100, un nou model din zona entry-level. Aparatul folosește un senzor APS-C de 24,1 megapixeli şi Dual Pixel CMOS AF într-o carcasă compactă şi uşoară. Împreună cu noul model de aparat foto, Canon lansează şi obiectivul RF 28mm F2.8 STM, cel mai mic şi uşor obiectiv Canon din gama RF, precum şi noul cablu OC-E4A pentru a putea folosi dispozitivele compatibile cu patinele multifuncţionale Canon fără a le ataşa pe aparat.