LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus . Aspiratorul care se curăță singur

LG va prezenta, cu ocazia CES 2020, noul aspirator LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus. Dincolo de numele imposibil, aspiratorul se remarcă printr-un „sistem complet automat de îndepărtare a prafului”. Altfel spus, se curăță singur.

Am mai văzut funcții similare de golire automată la aspiratoare robot ca iRobot Roomba i7 Plus , dar soluția LG este o premieră în lumea aspiratoarelor fără fir.

Samsung vinde o stație specială pentru a funcționa cu aspiratorul vertical, dar utilizarea acesteia implică mai întâi detașarea coșului de gunoi a aspiratorului, astfel că mecanismul nu este unul automat.

LG anunță noua gamă de televizoare QNED Mini-LED 2021

LG nu ne spune căt de  mari sunt pungile de gunoi din stația de aspirare și nici cât de des va trebui să le schimbăm, asta pe lângă prețul acestora. Cert este că, atunci când îl pui la încărcat, LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus își golește automat gunoiul în pungile dedicate.

Pe lângă golirea coșului de gunoi, LG spune că suportul de încărcare echipat cu ecran tactil poate adăuga și cele șase accesorii și duze ale aspiratorului.

Accesoriile LG includ un instrument combinat 2-în-1, un instrument pentru zone înguste, o duză pentru curățarea părului de animale, o duză electrică pentru covor și un mop electric.

Aspiratorul include două baterii și filtre detașabile lavabile.

LG BLEDable Cinematic Sound OLED (CSO).  Televizorul flexibil debutează la CES 2021

Comunicatul de presă al LG nu menționează cât va costa aspiratorul sau când va fi disponibil.

LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus va fi expus la standul său virtual de la CES-ul virtual din acest an, așa că vom reveni cu detalii.

Review Coredy R750 – Tu ce îți dorești de la un aspirator robot?