Marea problema pe care APPLE trebuie sa o repare in viitorul iPhone 6s !

Data: 20/09/2014 | Autor: .

apple iphone

Apple a lansat doua dintre cele mai bune smartphone-uri din lume. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au generat deja recorduri de vanzari inca din faza de precomanda, dovada ca fanii Apple au apreciat ecranele mai mari si procesorul mai puternic.

Dincolo de entuziasmul lansarii, mai exista inca destule probleme cu cea de-a sasea generatie iPhone, iar cea mai relevanta o constituie chiar forma acestuia, relateaza GadgetReport.ro

Odata cu cresterea ecranului, mai ales la iPhone 6 Plus, telefonul s-a transformat practic intr-o mini-tableta insa cu un look destul de bizar, daca e sa il raportam la concurenta.

Ben Bajarin, un cunoscut expert in tehnologie, a publicat pe Twitter o imagine sugestiva – a pus alaturi un iPhone 6 Plus si un LG G3. Desi ambele au ecrane similare ca dimensiune, iPhone-ul este mult mai mare decat modelul de la LG.

iphone-6-cameraMotivul este unul simplu si, probabil, va fi principalul aspect pe care Apple il va corecta sau ar trebui sa faca acest lucru in noul iPhone 6s – designerii de la Apple au tinut mortis sa pastreze forma clasica a telefonului, cu butonul mare de home si spatiul devenit urias din partea superioara a telefonului.

In timp ce Apple nu pare sa fi fost interesata de ergonomia telefonului, cei de la LG au reusit sa il faca mult mai subtire, integrand toate functiile pe care Apple le afiseaza intr-un mod de-a dreptul demodat.

Va fi redesenat noul iPhone 6s sau poate iPhone 7? Dupa ce Apple a renuntat la incapatanarea cu care si-a sustinut ani la rand ecranul clasic si a trecut la altele mai mari, sa speram ca va face un pas inainte si in designul telefoanelor sale.

Poate vom vedea si camere mai puternice si mai bine integrate in carcasa (senzorul de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus iese inafara carcasei si se poate agata de haine etc.) si un NFC pe care clientii sa il foloseasca si la altceva decat la platile prin Apple Pay. De exemplu, sa isi conecteze telefonul la alte gadgeturi. Chestie pe care concurenta o practica de ani de zile.