Multă acțiune și comedie în noul Hellboy

Data: 11/04/2019 | Autor: .

Multă acțiune și comedie în noul Hellboy

Hellboy a revenit pe marile ecrane cu o nouă misiune la limita imposibilului. Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia să vizioneze, în avanpremieră la CinemaCity, misiunea pe care Hellboy va trebui să o ducă la bun sfârșit , relatează GadgetReport.ro

Acțiunea din noul film Hellboy se petrece în Anglia, unde demonul-erou, interpretat de către actorul David Harbour (Stranger Things), este trimis să elimine trei giganți ce își fac veacul prin păduri. Pe parcurs va da peste Nimue, o vrăjitoare cu o dorință puternică de răzbunare, interpretată de către Milla Jovovich (Resident Evil).

Povestea filmului este bazată pe benzile desenate create de către Mike Mignola.

Dacă vă așteptați ca noua producție sa fie asemănătoare cu celalte filme Hellboy, veți avea o mare surpriză. Direcția în care se duce noul film este una deosebită, având scene în care personajul principal își pune în evidență puterea cât și simțul umorului, într-o atmosferă plină de efecte speciale spectaculoase.

Hellboy va fi disponibil în cinematografele din România începând cu 12 aprilie, fiind distribuit  de către Vertical Entertaiment .