Nemultumit de viteza de internet la Orange? Arata-le testul!

Data: 31/05/2012 | Autor: .

Orange a anuntat, joi, lansarea unei aplicatii speciale care iti permite sa iti testezi viteza de internet pe mobil. Testul il poti face de pe portalul Orange la adresa www.orange.ro/speedtest.

Din testele facute de noi, desi aveam in contract trecuta viteza de pana la 7,2 Mbs,  speedtest-ul a aratat ca viteza de download este de 3,5 Mbs iar cea de upload de numai 0,7 Mbs. Interesant nu?

Nu ne mai ramane decat sa mergem la sediul lor si sa le sesizam problema. Bineinteles, ne vor sublinia pe contract acel „de pana la 7.2 Mbs”.

Tot joi, Orange a mai lansat o aplicatie intitulata “Alege oferta potrivita” prin care clientii isi pot alege mai usor planul tarifar potrivit pentru internet mobil.

Aplicatia ajuta clientii Orange in alegerea planului tarifar care se potriveste cel mai bine nevoilor de folosire a serviciului de internet mobil.

Clientul poate selecta tipul de dispozitiv de pe care intentioneaza sa se conecteze la internet (telefon, smartphone, laptop sau tableta), serviciile pe care doreste sa le utilizeze si durata sau frecventa folosirii, iar aplicatia ii recomanda cel mai potrivit abonament sau optiune de internet mobil.

Aceasta aplicatie este disponibila pe site-ul Orange la adresa www.orange.ro/help/calculator-date.