Nikola Tesla a experimentat a patra dimensiune. Un experiment incredibil

Data: 5/11/2022 | Autor: .

Celebrul inventator Nikola Tesla a experimentat a patra dimensiune. În timp ce lucra la transformatorul său în 1895, Tesla a descoperit cum câmpurile magnetice rotative cu încărcătură mare pot modifica timpul și spațiul.

O parte din această descoperire a provenit din experimentele lui Tesla cu frecvențele radio și transferul de energie electrică prin atmosferă. Ani mai târziu, descoperirile de bază ale lui Tesla aveau să conducă la celebrul experiment Philadelphia și la programele de călătorie în timp Montauk.

Dar, cu mult înainte ca aceste operațiuni militare ultrasecrete să devină publice, Tesla a făcut câteva descoperiri remarcabile despre natura timpului și despre perspectivele reale ale călătoriei în timp.

 

Timpul și spațiul pot fi îndoite

Tesla a descoperit că timpul și spațiul pot fi rupte, sau îndoite, creând o „ușă” care poate duce spre alte timpuri prin experimentele sale cu câmpuri electrice și magnetice de înaltă tensiune. Cu toate acestea, Tesla a înțeles adevăratele riscuri ale călătoriei în timp prin experiența directă a acestei revelații majore.

În martie 1895, Tesla a avut prima sa întâlnire cu călătoria în timp. Pe 13 martie, un reporter de la New York Herald l-a găsit pe inventator într-un mic bistro, părând speriat după ce fusese electrocutat de 3,5 milioane de volți:

„Nu cred că mă veți găsi un interlocutor plăcut în seara asta. Adevărul este că aproape am murit astăzi. Scânteia a sărit un metru în aer și m-a prins aici, pe umărul drept. Dacă asistentul meu nu ar fi oprit instantaneu curentul, ar fi putut fi sfârșitul meu.”, a spus Tesla.

A patra dimensiune

Când Tesla a intrat în contact cu rezonanța încărcăturii electromagnetice, s-a aflat în afara ferestrei sale de referință spațio-temporală. El a afirmat că a putut vedea trecutul, prezentul și viitorul deodată. Dar a fost imobilizat de câmpul electromagnetic și nu s-a putut abține.

Tesla a fost salvat înainte de a suferi vreun rău major de către asistentul său, care a oprit curentul.

Ani mai târziu, în timpul Experimentului Philadelphia, a avut loc un incident similar. Din nefericire, marinarii implicați au fost ținuți în afara cadrului lor de referință spațiu/timp pentru o perioadă de timp exagerată, ceea ce a avut consecințe devastatoare.

Experimentele secrete de călătorie în timp ale lui Tesla au fost transmise altora care nu erau la fel de preocupați de omenire ca Tesla. Nikola Tesla este creditat pentru dezvoltarea majorității tehnologiei actuale.

Fără creativitatea lui Tesla nu am fi avut radio, televizor, curent alternativ, bobina Tesla, iluminatul fluorescent, luminile de neon, gadgeturile controlate prin radio, robotica, razele X, radarul, microundele și sute de alte inovații remarcabile. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că Tesla a investigat zborul la nivel mondial și, probabil, antigravitația.

De fapt, cea mai recentă invenție a sa, emisă în 1928, a fost o mașină zburătoare care semăna atât cu un elicopter, cât și cu un avion. Potrivit relatărilor, Tesla a dezvoltat schițe pentru un motor de navă spațială înainte de a muri.

„Lumea nu este pregătită pentru asta. Este ceva care depășește cu mult timpul nostru, dar legile se vor impune și într-o zi vor avea un succes triumfător.” Adevăruri conspirative sau conspirații adevărate, cert este că Tesla ar fi mers mult mai departe dacă nu ar fi fost oprit.

Cele 5 predicții incredibile ale lui Nikola Tesla! Cum își imagina viitorul

Einstein şi cea de-a patra dimensiune

Relatarea lui Tesla, în care acesta susține că a trăit o clipă de atemporalitate (viziunea simultană a trecutului, prezentului și viitorului) în timp ce era prins într-un câmp magnetic foarte puternic, se potrivește perfect cu Teoria relativității a lui Einstein, care afirmă că, cu cât spațiul este mai mult distorsionat, cu atât mai mult factorul timp tinde să se oprească, sau t=0, ceea ce înseamnă să vezi cele trei dimensiuni ale timpului, trecut, prezent și viitor, „în același timp”, adică t=0 (atemporalitate).

Combinația dintre conceptele lui Einstein și tehnica lui Tesla ar revoluționa lumea. Dar… merită lumea acest lucru? Toată această putere și știință ar putea ajunge în mâini greșite.

Așadar, parafrazându-l pe Tesla, lumea este nepregătită pentru că proprietarii planetei sunt mai preocupați de forța militară și de monopolul capitalului decât de creșterea culturală și de evoluția conștiinței. Dumnezeul banilor, nu Dumnezeul adevărului, domină lumea. Acesta este un fapt nefericit.

Misterul morţii lui Nikola Tesla. A fost ucis pentru ,,Raza Morții’’, o armă SF?