No Time To Die. Noi informații despre noul film cu James Bond

Data: 16/01/2020 | Autor: .

No Time To Die. Noi informații despre noul film cu James Bond

Billie Eilish este artista care va interpreta piesa principală pentru producția cu numărul 25 din seria James Bond – “No Time To Die / Nu e vreme de murit”, mult așteptatul film din franciză ce va avea lansarea în aprilie, relatează GadgetReport.ro

 

Artista, în vârstă de 18 ani, deținătoare a mai multor discuri de platină și nominalizată la Premiile Grammy, a scris melodia împreună cu FINNEAS, fratele ei mai mare, și el nominalizat la Premiile Grammy.

Billie Eilish este cea mai tânără artistă care compune și înregistrează melodia de deschidere a colonei sonore pentru un film din franciza James Bond.

Poster-ul oficial al filmului James Bond

Poster-ul oficial al filmului James Bond

 

În “No Time To Die / Nu e vreme de murit”  premisa este că James Bond s-a pensionat. Liniștea lui nu dureaza, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Așa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

În ultimul film din franciză joacă Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Naomie Harris și Léa Seydoux, regia fiind semnată de Cary Joji Fukunaga.

“No Time To Die / Nu e vreme de murit” are avanpremiera în România pe 8 aprilie, fiind distribuit de Forum Film România în formatele 2D și IMAX subtitrat.

 

Supercut fabulos! Toate gadgeturile folosite de James Bond