Noua versiune Huawei Mobile Services, alternativă la serviciile Google

Data: 3/01/2020 | Autor: .

Chinezii au lansat noua versiune Huawei Mobile Services. Suita de programe se dorește a fi similară cu produsele oferite de Google, și oferă o gamă largă de activități și servicii, relatează GadgetReport.ro

Printre programele Huawei Mobile Services se află un tool de geolocație avansată ce permite localizarea rapidă și un serviciu de tip Google Maps, intitulat Map Kit.

Huawei Mobile Services include și Drive Kite, un serviciu de stocare cloud, optim pentru salvarea setărilor cât și a fișierelor din aplicații. Programul, similar cu cele dezvoltate de Samsung și Apple,  va permite folosirea pe mai multe device-uri a setărilor specifice fiecărui utilizator, de la parole la numere de telefon, linkuri salvate etc. Serviciul este unul ideal pentru restabilirea preferintelor utilizatorilor în cazul resetării telefonului sau achiziției unui nou dispozitiv.

 

Huawei Mobile Services și noile Kit-uri oferite

Huawei Mobile Services și noile Kit-uri oferite

Huawei Mobile Services include și un Analytics Kit, ce oferă dezvoltatoriilor diferite statistici despre ce preferințe au utilizatorii când folosesc aplicațiile cât și un kit pentru reclame, intitulat Ads Kit, ce ajută la implementarea optimă a reclamelor.

Noile servicii, alături de Account Kit, Game Service și Push Kit, se găsesc în Huawei App Gallery, un program care conține deja 38.000 de aplicații.