Orange lansează oferta de servicii de iarnă. 100 de GB, bonus la abonament

Data: 23/11/2016 | Autor: .

Orange lansează oferta de servicii de iarnă Orange a anunţat lansarea unei noi oferte de servicii, pentru telefonie mobilă, internet şi televiziune prin cablu. Printre cele mai interesante facilităţi – abonamentele de peste 14 euro primesc gratuit 100 GB.

În perioada 22 noiembrie – 31 ianuarie, clienţii care optează pentru un abonament Orange vor putea beneficia de telefoane de la 0 Euro, bonus de net și ochelari Orange VR la un preț special, de 19 euro.

De asemenea, Orange le aduce clienților săi o ofertă de servicii fixe cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, începând de la 10 euro pe lună.

Servicii mobile Orange Me și Orange Net

Începând cu 22 noiembrie, fiecare activare sau prelungire cu un abonament mobil Orange Me, de cel puțin 14 euro, sau Orange Net, cu o valoare minimă de 12 euro, este recompensată cu un bonus de 100 GB valabil 24 de luni. În cazul abonamentelor Orange Me cu o valoare mai mică de 14 euro, clienții primesc un bonus de 20 GB, valabil 24 luni.

În perioada campaniei de servicii de iarnă, toți cei care aleg un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro, sau Orange Net de minim 12 euro, vor primi ca bonus pe perioada contractuală de serviciul Movie Go Unlimited care le oferă acces la peste 500 de filme și episoade din seriale TV. În plus, Deezer, serviciul cu cel mai mare catalog de melodii (peste 40 de milioane) este inclus pe toată perioada contractuală în toate abonamentele Orange Me cu o valoare minimă de 20 euro.

Orange a pregătit și un joc în realitatea virtuală, Elf Run, prin care clienții pot câștiga premii precum bonusuri de net naționale sau în roaming, SMS-uri naționale sau vouchere de reduceri pentru device-uri și accesorii. Jocul este disponibil pentru toți cei care aleg un abonament Orange împreună cu un smartphone și o pereche de ochelari Orange VR. Elf Run poate fi descărcat din App Store și Google Play începând cu 29 noiembrie. Astfel, Orange oferă  cât mai multor clienți ocazia să aibă acces la o experiență VR completă, punându-le la dispoziție toate elementele de care au nevoie.

Servicii fixe Orange Home

oferta-de-iarna_orange-home

Prin noua ofertă Orange Home, clienții se pot bucura de internet prin fibră prin Orange Home Net 100 și de televiziune prin cablu cu 54 de canale prin Orange Home TV analog, ambele pentru 10 euro pe lună. La acest preț, se adaugă taxa de chirie a router-ului Wi-Fi, de 1 euro pe lună. În plus, primele 6 luni de contract sunt oferite gratuit.

Pachetele Orange Open, care includ un abonament de servicii mobile, un abonament de internet prin fibră și unul de TV (Orange Home Net sau Home TV), vor avea, de asemenea, o reducere corespunzătoare taxei serviciilor fixe pentru primele 6 luni.

Începând cu luna decembrie, toți abonații Orange Home TV prin cablu pot beneficia gratuit, la cerere, de cardurile CI+HD, compatibile cu o gamă extinsă de modele Smart TV.  Acestea se conectează direct în spatele televizorului, în slotul PCMCIA, fară să fie nevoie de cabluri suplimentare și funcționează cu telecomada televizorului, oferind o viteză mai mare în schimbarea canaleler și performanță la dimensiuni reduse.

Serviciile fixe prin fibră de la Orange sunt disponibile în peste 90 de orașe din România, disponibilitatea putând fi verificată online pe www.orange.ro/acoperire.

Pentru mai multe detalii despre campanie și despre oferta specială de sărbători, consultați www.orange.ro/oferta-iarna.