Revolut lansează, în ediție limitată, cardul Gold placat cu aur de 24 K

Data: 29/11/2021 | Autor: .

Revolut Gold

Revolut a anunțat, vineri, lansarea unui card Gold placat cu aur de 24 de carate, în ediție limitată, care va putea fi achiziționat de utilizatorii din SUA, Marea Britanie și Spațiul Economic European.

Deoarece cardul va fi disponibil doar într-un număr limitat de exemplare, cei interesați sunt invitați să îl comande direct din aplicație, cât mai repede. Prețul unui card este de 297,99 lei, iar costurile de expediere sunt incluse.

Fabricat dintr-o singură foaie de oțel dur – similar cardurilor Revolut Metal – cardul Revolut Gold este placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. Pentru ca suprafața acoperită cu metalul prețios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiți să îl țină la distanță de chei sau obiecte cu margini ascuțite. Având la fel ca orice alt card Revolut Metal greutatea de 18g, cardului Gold îi stă cel mai bine în portofel.

”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viața lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer. „Având în vedere experiența de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opțiuni și mai mult control, să le permitem să își pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”

Cardul Revolut Gold de 24 de carate în ediție limitată se alătură variațiunilor de carduri Metal existente: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spațial și Negru.

La începutul acestei luni, Revolut a introdus în portofoliu cardurile metalice personalizate, devenind primul jucător din industrie care le permite clienților săi ce au optat pentru un plan plătit – Plus, Premium sau Metal – să creeze desene pe propriile carduri, direct în aplicație.