Să ne pregătim de o invazie extraterestră? O dovadă tulburătoare

Data: 2/02/2022 | Autor: .

O invazie extraterestră în masă s-ar putea petrece pe Pământ, în orice moment. Este avertismentul lansat de Uri Geller, o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie. Are și dovadă – o sursă uriașă de energie, situată la 4.000 de ani-lumină, transmite semnale radio, un semn care poate fi interpretat că extratereștrii sunt tot mai aproape de noi.

Daily Star relatează că Geller a avertizat Agenția spațială americană NASA să se pregătească pentru o iminentă venire a civilizațiilor inteligente din spațiu. Mai mult, într-un controversat mesaj pe Instagram, acesta a scris că oamenii de știință ar fi putut descoperi recent ființe ”superioare” în spațiul cosmic, iar acestea s-ar putea îndrepta spre Pământ.

”O echipă care a cartografiat undele radio din univers a descoperit ceva neobișnuit, care a produs o gigantică explozie de energie de trei ori într-o oră, iar asta este ceva nemaivăzut de astronomi până acum. Fără îndoială în mintea mea, că acest lucru este legat de inteligența extraterestră, mult superioară decât a noastră. Începeți să le descifrați mesajele. Ei ne pregătesc pentru o invazie extraterestră în masă, în curând”, a afirmat Geller.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uri Geller (@theurigeller)

 

Un fenomen ieșit din comun

Cercetătorii din Australia relatau, recent, despre un fenomen unic, apărut în Univers. În timp ce monitorizau o serie de formațiuni stelare aflate la 4.000 de ani-lumină, aceștia au descoperit un obiect care a apărut, a transmis o serie de semnale radio, și apoi a dispărut în câteva ore.

Există extratereștrii? NASA anunță o nouă eră a astronomiei

,,A fost complet neașteptat. A fost cam înfricoșător pentru un astronom, pentru că nu știe nimic pe cer, care să facă așa ceva. Și într-adevăr este destul de aproape de noi, la aproximativ 4.000 de ani-lumină distanță de Pământ. Este în curtea noastră galactică”, a declarat dr. Natasha Hurley-Walker, astrofizician la Universitatea Curtin din Australia.

NASA: Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să fi vizitat Pământul

Misterul Wolf 359. Locul unde s-ar putea afla extratereștrii, descoperit matematic!